Gottmer Uitgevers Groep

Voor de leukste lifestyleboeken

Proef de keuken van Cyprus

CyprusHet nieuwste boek van Georgina Hayden is uit: Cyprus. Ze deelt al haar favoriete familierecepten uit de bijzondere Cypriotische keuken. Laat je verbazen door de smaken!

Lees meer...

Ontdek het gemak van De snelle bakplaat

De snelle bakplaatNa het grote succes van De groene bakplaat is er een tweede kookboek uitgekomen: De snelle bakplaat. Laat de oven het werk doen en zet binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel.

Lees meer...

Green Kitchen is KOOKBOEK VAN HET JAAR

Green kitchen wintVrijdagavond 10 november werd bekend dat The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar 2017 is geworden. Een 5-koppige vakjury heeft het boek gekozen uit zes genomineerde titels. We zijn heel trots op onze auteurs David Frenkiel en Luise Vindahl voor hun constante stroom prachtige en inspirerende boeken.

Lees meer...

Stem op TGKaH tijdens het Kookboek van het Jaar-verkiezing 2017

The Green Kitchen at Home

  • We zijn ondertussen alweer aangekomen bij de 11e editie van de 'Kookboek van het Jaar-verkiezing'. En er is goed nieuws, ons boek The Green Kitchen at Home staat op de lijst van de genomineerden! 
Lees meer...

Maak zelf de lekkerste Spring Rolls

Spring RollsMaak de lekkerste spring rolls zelf met verse rijstvellen, groenten en ander lekkers! Leuk als origineel borrelhapje of als gezonde avondmaaltijd.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips