Wist je dat je zo’n 500 kg afval per jaar produceert? En je partner ook, en je buurvrouw ook… Denk aan het hele land en dat telt al aardig op. Tegenwoordig staat het klimaat, de CO2-uitstoot en duurzaamheid dan ook volop in de publieke belangstelling. Maar wat kun jíj doen? De Nederlandse Emily-Jane Townley heeft het antwoord: je kunt zonder veel moeite je afvalproductie drastisch verminderen. Wij delen 7 gratis tips om te beginnen!

 


In Leven zonder afval werkt Townley toe naar een minimalwaste-lifestyle. Aan bod komen de dagelijkse boodschappen, kleding, persoonlijke verzorging, tot huishouding, kinderfeestjes en meer. Zo kun je voortaan een katoenen broodzak meenemen, of zelf een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel maken. Door de praktische tips en de positieve insteek van dit boek heb je binnen no time minder afval en draag je bij aan een gezonde planeet voor iedereen.

 

 

Wil jij ook milieuvriendelijker leven? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding om gratis tips te downloaden. Volg ons op @becht om up to date te blijven met het leukste boekennieuws.

 

 

leven zonder afval