Het najaar is de ideale periode om met elkaar aan tafel te gaan. Koop nu de boeken in de serie Feestelijke gerechtjes om te delen met korting. 

Lees meer...

Proef de keuken van Cyprus

9 okt. 2019 14:34:22

CyprusHet nieuwste boek van Georgina Hayden is uit: Cyprus. Ze deelt al haar favoriete familierecepten uit de bijzondere Cypriotische keuken. Laat je verbazen door de smaken!

Lees meer...

De snelle bakplaatNa het grote succes van De groene bakplaat is er een tweede kookboek uitgekomen: De snelle bakplaat. Laat de oven het werk doen en zet binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel.

Lees meer...

Green kitchen wintVrijdagavond 10 november werd bekend dat The Green Kitchen at Home Kookboek van het jaar 2017 is geworden. Een 5-koppige vakjury heeft het boek gekozen uit zes genomineerde titels. We zijn heel trots op onze auteurs David Frenkiel en Luise Vindahl voor hun constante stroom prachtige en inspirerende boeken.

Lees meer...

The Green Kitchen at Home

  • We zijn ondertussen alweer aangekomen bij de 11e editie van de 'Kookboek van het Jaar-verkiezing'. En er is goed nieuws, ons boek The Green Kitchen at Home staat op de lijst van de genomineerden! 
Lees meer...

Maak zelf de lekkerste Spring Rolls

13 okt. 2017 14:13:26

Spring RollsMaak de lekkerste spring rolls zelf met verse rijstvellen, groenten en ander lekkers! Leuk als origineel borrelhapje of als gezonde avondmaaltijd.

Lees meer...

The Green Kitchen at HomeThe Green Kitchen at Home is alweer het vierde deel boek van de foodbloggers en kookboekenauteurs David Frenkiel en Luise Vindahl. Hierin deelt het stel deelt hun geweldige (gezins)recepten die ze maken met hun favoriete homemade basics uit de koelkast!

Lees meer...

Vegan frambozentaart met amandelen

19 jul. 2017 14:33:38

Vegan taart

In Vegan taart vind je de allerlekkerste recepten voor taarten zonder zuivel, geraffineerde suikers en ei. Op deze manier kun je onbezorgd genieten van je zelfgemaakte taart! 

Lees meer...

IJsjes met aardbei & sering

20 jun. 2017 12:50:10

IJsjes met aardbei & seringDe beste recepten voor huisgemaakt lekkers vind je natuurlijk in het kookboek Share van Culinair auteur en veggie-chef Natascha Boudewijn. Hoogste tijd om lekker af te koelen met zelfgemaakte ijsjes! 

Lees meer...

Twix-shortbread

3 jun. 2017 12:00:00

Twix-shortbreadVandaag gaan wij Twix-shortbread maken, een lekker én uniek recept uit Zoete Aardappel van auteur, foodie, foodstylist en Instagrammer Colette Dike. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar makkelijk te verkrijgen ingrediënten, een beetje geduld en tadaaa, smullen maar! 

Lees meer...