TGKAHKOOKBOEK VAN HET JAAR

The Green Kitchen at Home is verkozen tot Kookboek van het jaar 2017. Een stevige vakjury bestaand uit Liddie Austin (journalist en kookboekenverzamelaar), Karin Brand (kookboekenexpert bij boekhandel Waanders in de Broeren), Joachim Hilhorst (hoofdredacteur Foodies), Pascal Jalhay (Sterrenchef), Sylvia Meyer (Director of Photography bij MPG) koos het boek eerst als een van de zes genomineerde, om vervolgens dit boek aan te wijzen als het beste kookboek van 2017.

De jury zegt er dit over: 

‘Een kookboek vol kleur, warmte en verrassende, haalbare recepten. David Frenkel en Luise Vindahl zien kans om vegetarisch eten ook aantrekkelijk te maken voor mensen die dat misschien nog een beetje eng vinden. Hun boek is absoluut niet muf of dogmatisch, maar biedt krachtig en vernieuwend beeld van eten waarin je onmiddellijk zou willen bijten en receptuur waarmee ook beginnende koks uit de voeten zullen kunnen. Ook knap: dit boek draait om het gezin, zonder klef of irritant te worden.’

Wij wisten natuurlijk al veel langer dat David & Luise prachtige inspirerende boeken maakten. Want The Green Kitchen at Home is al hun vierde boek. Eerder verschenen: The Green Kitchen, The Green Kitchen Travels en Green Kitchen Smoothies.