Ben jij al bekend met de populaire bakplaat-boeken van Rukmin Iyer? Pak snel je kans, want De snelle bakplaat is in de aanbieding. Van 1 maart t/m 31 mei koop jij dit kookboek voor slecht 15,-  De snelle bakplaat

Ontdek het gemak van koken uit de oven: met slechts10 minuten voorbereiding en maximaal 30 minuten oventijd heb jij zo een heerlijke maaltijd op tafel. Een win-win-situatie dus!
In het boek vind je hoofdstukken met recepten voor doordeweekse avonden, koken voor je date of voor je hele gezin, het preppen van lunchtrommels, ontspannen eten in het weekend en feestelijke zoete gerechten. Geschikt voor elke gelegenheid en elk gezelschap. En op deze manier wordt eten uit de oven echt nooit saai!

 

bakplaat

Gratis weekmenu 

Als je vast een voorproefje wilt van wat je kunt verwachtendan hebben we een kleine selectie gemaakt in de vorm van een heerlijk weekmenu uit De snelle bakplaat, zodat je ze zelf kunt proberen. Vergeet niet je oven aan te zetten, wat ingrediënten te snijden en niet veel later te genieten van bijvoorbeeld chili-rundvlees met pindadressing, paneersalade met kikkererwten en naancroutons of een pannenkoekenontbijt met bosvruchten en citroenboter. Klik hier of op de afbeelding om het weekmenu te downloaden. 

 

 

 

 

De bakplaatboeken zijn inmiddels meer dan 65.000 keer verkocht. Wil jij het boek ook aanschaffen voor deze tijdelijke lage prijs? Of vind je dat iemand in je omgeving wel wat inspiratie kan gebruiken voor een snelle en makkelijke maaltijd? Wacht dan niet langer en klik op de afbeelding hieronder.

 

                                                  bakplaat