De zoete aardappel is met een enorme opmars bezig in Nederland, en dat is geen wonder want het is geschikt voor zowel zoete als hartige gerechten: je kunt er mee stampen, bakken, frituren, pureren en in zoete snacks verwerken. Én daarbij is de zoete aardappel echt supergezond en een bom van vitaminen, eiwitten, vezels en antioxidanten. 

 

In Zoete aardappel laat Colette Dike zien dat je met één simpel hoofdingrediënt de mooiste en lekkerste dingen zonder al te veel moeite op tafel kunt zetten. Met zoete aardappels geeft zij een gezonde of bijzondere draai aan bekende recepten zoals pizzabodem, granola en zelfs chocolademousse. 

 

Colette Dike heeft inmiddels meer dan 100.000 volgers op Instagram. Het is zeker de moeite waard om haar Instagramaccount te volgen, dagelijks plaatst ze foto's van de de meest lekkere en uiteenlopende gerechten. Je kunt haar account hier vinden, maar wees gewaarschuwd: van al die lekkernijen kun je spontaan gaan watertanden!  

 

Je koopt Zoete aardappel hier.  

 

Zoete aardappel pizza

  Zoete aardappel curry