Het is bijna zover! Het nieuwe boek Leven zonder afval van Emily-Jane Townley ligt bijna in de winkel. Nog maar een weekje wachten en jij kunt dit boek in je handen hebben, maar voor nu hebben we vast het e-book klaargezet. Het is belangrijk om binnen te blijven nu, en met Leven zonder afval kun je meteen aan de slag met een minimalwaste-lifestyle. 

 

Wist je dat je zo’n 500 kg afval per jaar produceert? En je partner ook, en je buurvrouw ook… Denk aan heel Nederland en dat telt al aardig op. Tegenwoordig staat het klimaat, de CO2-uitstoot en duurzaamheid dan ook volop in de publieke belangstelling. Maar wat kun jíj doen? Emily-Jane Townley heeft het antwoord: je kunt zonder veel moeite je afvalproductie drastisch verminderen.

leven zonder afval omslag

 


In Leven zonder afval werkt Townley toe naar een minimalwaste-lifestyle. Aan bod komen de dagelijkse boodschappen, kleding, persoonlijke verzorging, tot huishouding, kinderfeestjes en meer. Zo kun je voortaan een katoenen broodzak meenemen, of zelf een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel maken. Door de praktische tips en de positieve insteek van dit boek heb je binnen no time minder afval en draag je bij aan een gezonde planeet voor iedereen.

 

Wil je toch liever een fysiek exemplaar? Deze kun je hier vast reserveren. Voor meer informatie over het boek of over Emily, kun je een kijkje nemen op haar website via https://www.levenzonderafval.com/

 

 

 

leven zonder afval insta posts