MEET & GREET THE GREEN KITCHEN + PRESENTATIE NIEUWSTE BOEK      


the green kitchen stories familyOp donderdag 7 en zaterdag 9 september zijn David & Luise van de superpopulaire blog Green Kitchen Stories in Antwerpen en Amsterdam om hun nieuwe boek The Green Kitchen at Home te presenteren. En jij kunt erbij zijn!

Er zijn alleen nog kaartjes voor de lezing in Amsterdam, koop hier je kaartje!

Antwerpen = UITVERKOCHT

Amsterdam Lezing + Lunch = UITVERKOCHT

Amsterdam Lunch = UITVERKOCHT

AMSTERDAM - zaterdag 9 september nog maar een paar kaartjes!!

Lezing bij Limon (Zuidas Amsterdam) 10:30 - 11:30 uur

Zaterdagochtend starten David & Luise om 10.30 uur met een lezing. Ze vertellen hoe zij elke dag gezond, snel en vooral lekker vegetarisch voor hun gezin koken. 

De lezing duurt een uurtje en uiteraard krijg je allerlei lekkers te proeven uit het boek. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen, foto’s te maken en het spiksplinternieuwe boek (het vierde alweer!) The Green Kitchen at home te laten signeren.

 

Op zaterdagavond 9 september organiseert Athenaeum Boekhandel Haarlem een speciale tasting i.s.m. Staal Haarlem rondom dit nieuwe boek. Van 16.00 - 18.00 uur kun je in de boekhandel heerlijke hapjes en drankjes proeven. De auteurs zijn hierbij NIET aanwezig. Op hun facebook pagina lees je meer over deze lekkere tasting. 

Smaklig måltid!

 

THE GREEN KITCHEN AT HOME: het vierde boek

The Green Kitchen at Home


The Green Kitchen at Home

Foodbloggers en kookboekenauteurs David Frenkiel en Luise Vindahl geven in hun nieuwe vierde boek The Green Kitchen at Home geweldige (gezins)recepten die ze maken met hun favoriete homemade basics uit de koelkast. Op die manier zetten ze altijd een snelle en gezonde maaltijd op tafel. Alle recepten zijn vegetarisch, gezond en smaakvol. In dit boek geven ze je recepten voor ontbijtjes, maaltijden voor onderweg, snelle recepten voor doordeweeks, uitgebreide recepten voor het weekend en heel veel verrukkelijke spreads, bijgerechten en desserts!

“Onze recepten helpen je om elke dag gezond te eten. Zelfs als de koelkast half leeg is en de kinderen met hun vuisten op de tafel trommelen en roepen dat ze honger hebben.”

The Green Kitchen at Home kost overal € 24,99 en is het vierde boek van David & Luise dat in het Nederlands verschijnt. Eerder verscheen bij Becht: The Green Kitchen, The Green Kitchen Travels en The Green Kitchen Smoothies. Alle (alleen de Nederlandstalige) boeken zullen op het evenement te koop zijn. Een gesigneerd exemplaar is natuurlijk een mooi cadeau aan jezelf of voor een ander! 

  

The Green Kitchen  The Green Kitchen Travels  The Green Kitchen Smoothies

 

INFORMATIE & TIJDEN EVENTS

Lezing 10:30 - 11:30 uur

De lezing start om 10.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om je boek(en) te laten signeren. Alle Nederlandse boeken zijn ter plekke te koop.

We starten met een heerlijke en gezonde welkomstsmoothie, tijdens de lezing serveren we een lunchhapje - het vrolijke rainbow flatbread met verschillende spreads - en na afloop staat er een verrassend toetje voor je klaar. Uiteraard op basis van recepten uit het nieuwe boek. Overal staan karaffen met water. De lezing duurt ongeveer een uur en na afloop ontvang je een leuke goodie-bag.

Een kaartje voor alleen de lezing kost € 10,-. Een kaartje voor de lezing + gesigneerd boek kost € 30,-. klik op de link om het juiste kaartje te kopen. 

Waar? LIMON Amsterdam

Limon Amsterdam

Limon (http://limonamsterdam.nl/) is een ruim en bruisend café en restaurant aan de Amsterdamse Zuidas met een heerlijk terras en een binnentuin. Binnen is het ook supergroen. Alle planten geven het een botanisch tintje en het geheel ademt een kosmopolitische sfeer; dus je waant je in Berlijn of New York. De keuken is overwegend mediterraan, maar met een vleugje Midden-Oosten. Echt een plek waar verschillende keukens, landen, stijlen, sferen en mensen samenkomen.

Limon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt vlak bij NS station Amsterdam Zuid. Ook met de auto is het gemakkelijk te bereiken (vlak bij de A10) en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de verschillende parkeergarages in de buurt. Bekijk de routebeschrijving hieronder: