De populaire foodbloggers en kookboekenauteurs David Frenkiel en Luise Vindahl geven in hun nieuwe vierde boek The Green Kitchen at Home geweldige (gezins)recepten die ze maken met hun favoriete homemade basics uit de koelkast.


Op die manier zetten ze hun drie kinderen elke dag een snelle én lekker maaltijd voor. Alle recepten zijn vegetarisch, gezond en smaakvol. In dit boek vind je recepten voor ontbijtjes, maaltijden voor onderweg, snelle recepten voor doordeweeks, uitgebreide voor het weekend en heel veel verrukkelijke spreads, bijgerechten en desserts! 


“Onze recepten helpen je om elke dag gezond te eten. Zelfs als de koelkast half leeg is en de kinderen met hun vuisten op de tafel trommelen en roepen dat ze honger hebben.”
 

De Zweedse David ontmoette de Deense Luise in Rome. Ze wonen tegenwoordig in Stockholm met hun drie kinderen Elsa, Isac en baby Noah. In 2013 verscheen David & Luise’s eerste boek The Green Kitchen bij Becht. In de jaren erna werden ook The Green Kitchen Travels en The Green Kitchen Smoothies met veel succes in Nederland en België uitgebracht.

 

Klik op de onderstaande cover om dit prachtige boek te bestellen! 

 

Familiefoto The Green Kitchen at Home bestellen? Klik hier