Het liefst  waren we in augustus blijven hangen, toen het buiten weer was om in de zon te liggen met een frisse smoothie. Of op z’n minst september, toen we op warme nazomeravonden buiten aten. Ook al is dit zomerse gevoel nu misschien voorbij, we kunnen de warmte en gezelligheid wel in huis halen! Alles wat je nodig hebt is een warme trui, een oven en een aantal goede ingrediënten. En natuurlijk een van deze vijf bakboeken van Becht:

 

Magische taarten


magische taarten 2d

Magische taarten worden gewoon gemaakt van eieren, suiker, bloem, boter en melk. Daar is niets bijzonders aan. De magie begint op het moment dat je de taart in de oven zet. Omdat het taartbeslag heel vloeibaar is, verdeelt het zich vanzelf in drie lagen, elk met een eigen textuur en smaak

 

 -  een vochtige, compacte bodem;

 -  een lichte romige laag in het midden;

 -  een toplaag die licht en luchtig is.

 

Dit klinkt allemaal ontzettend ingewikkeld en toch: dat is het niet! Volg gewoon de vijf (eenvoudige) gouden regels uit dit boekje, en je oven doet de rest.

 

Magische taarten kost maar €9,95. Je bestelt het boek hier.

 

top with cinnamon 2d

Top with cinnamon

Top with cinnamon is het boek van de negentienjarige foodblogger Izy Hossack, dat zij vernoemde naar haar gelijknamige blog. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden staat het boek niet  vol met recepten met kaneel (hoewel haar kaneelbroodjes een echte aanrader zijn!). Naast een groot aantal zoete baksels staan er ook een aantal hartige (bak)recepten in dit boek. Voor als je ’s avonds na je harde werk in de keuken opnieuw honger hebt gekregen.


Top with cinnamon kost €24,95 en is hier te bestellen.

 

 

nutella 3d

Nutella


In Nutella vind je bijna 100 inspirerende en smeuïge Italiaanse recepten met, je raadt het al, Nutella! Van koek tot cake, van pudding tot ijs: er zijn talloze mogelijkheden. En het een is nog lekkerder dan het andere.

 

Tip: Kan je maar niet genoeg krijgen van bakken met Nutella? Dan is Het grote Nutella kookboek iets voor jou, met meer dan 300 recepten met Nutella. Of wil je het boek cadeau geven? Daarvoor is er Het kleine nutella boekje met de 30 beste Nutella recepten. En vergeet er niet een pot Nutella bij te geven!

 

Nutella kost €15,95 en is hier te bestellen.

 

 

mug cakes 2dMug Cakes


Mug cakes is speciaal voor als je niet veel tijd hebt om in de keuken te staan, of als je zin hebt in een snelle warme zoete snack. Het boekje is verdeeld in een aantal overzichtelijke hoofdstukken, namelijk: mug cakes voor beginners, mug cakes voor gevorderden, chocolade mug cakes, mug cakes met fruit en zelfs mug cookies.

 

Tip: Vind je niet genoeg chocolade in dit boekje? Dan is Chocolade mug cakes wat voor jou.


Mug cakes kost maar €9,95. Je bestelt het boekje hier.

 

 

appeltaart 2d

Appeltaart


En natuurlijk houden we ook rekening met de klassieker: appeltaart. Zoals je hem gewend bent van je oma of je moeder. Met dit boekje kun je je eigen favoriet leren kennen, want appeltaart hoeft niet zo standaard te zijn als je denkt.

 

In Appeltaart vind je bijna dertig recepten voor verschillende taarten, gemaakt van en met appel. Van een boerenappeltaart tot een Tarte Tatin, en van American apple and pecan pie tot een appel- en geitenkaastaart. Heerlijk!

 

Ook Appeltaart kost maar €9,95, je bestelt het boekje hier.