veg_125Veg! van Hugh Fearnley-Whittingstall is het lekkerste kookboek met groenten in de hoofdrol.

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, fittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen  watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek!

 

Hugh Fearnley-Whittingstall is een bekroond Engels auteur, presentator van het programma 'River Cottage'en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten.  

Op zijn scrapbook vind je zijn nieuwste recepten, plus veel inspiratie over hoe te koken in harmonie met de seizoenen en al het nieuws over River Cottage.

 

  • 'Ik vind het een leuk en verrassend boek met ontzettend lekkere recepten.' -www.uitpaulineskeuken.nl
  • 'Het is een groot dik boek bomvol recepten, bijna allemaal ook nog op de foto, in een rustieke, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg, lekker stoere stijl. En het ene recept klinkt nog lekkerder dan het andere.' - Koken met Karin
  • 'Soms krijg je een kookboek in handen waarvan je letterlijk geen genoeg krijgt. Je leest ’s ochtends bij het ontbijt alvast wat recepten om iets lekkers voor die avond uit te kiezen, en neemt het ’s avonds weer mee naar bed om even heerlijk weg te dromen bij prachtige foto’s van gerechten en recepten waarvan het water je – ook laat op de avond – in de mond loopt.' - www.ciaotutti.nl

 

Hugh Fearnley-Whittingstal, Veg!, ISBN 9789023013655, € 24,95 | Meer informatie en bestellen