doordeweeks2cover Doordeweeksdoordeweeks


Wat eten we vandaag? De meest gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is! Met het kookboek Doordeweeks hoef je je niet meer dagelijks af te vragen: wat eten we vandaag?


 

Wat eten we vandaag? In ieder huishouden zal deze vraag meerdere keren per week worden gesteld, want het is niet makkelijk om iedere dag weer iets nieuws te verzinnen. Hoe breng je genoeg variatie aan in je weekmenu? En misschien nog het belangrijkste: hoe zorg je dat ieder gezinslid tevreden en verlekkerd aan tafel komt zitten? Hugh Fearnley-Whittingstall zorgt er met zijn kookboek Doordeweeks voor dat de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ alleen nog gesteld hoeft te worden uit nieuwsgierigheid.

 

Wat eten we vandaag voor lekkers?

 

Doordeweeks, het derde kookboek van Hugh Fearnley-Whittingstall, bevat meer dan 400 pagina’s aan recepten met en zonder vlees en vis voor elke dag. Hij legt uit hoe hij een heerlijk ontbijt maakt met drie hongerige kinderen aan tafel, hoe hij groente en fruit gebruikt als het belangrijkste onderdeel van de maaltijd en waarom veel van zijn favoriete gerechten bestaan uit restjes van een eerdere maaltijd. Doordeweeks laat zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je gezinsleden alleen nog maar deze vraag stellen: ‘Wat eten we vandaag voor lekkers?’ 

 

Alvast zin in iets lekkers van Hugh Fearnley-Whittingstall? Internet staat vol met zijn recepten. Hier kunt u zien hoe hij lam met bloemkool en kikkererwten maakt. 

 

 

 

 

 

Hugh Fearnley-Whittingstall | Doordeweeks, ISBN 978 90 230 1440 9, € 24,95 | meer informatie en bestellen