Heb je wat inspiratie nodig om vegetarisch te eten? Of wil je gewoon iets gezonder eten nu? The Green Kitchen at Home is het perfecte boek hiervoor. De komende periode plaatsen we elke week op onze Instagram een weekmenu, zodat je maar één keer per week boodschappen hoeft te doen en elke avond kunt genieten van gezonde, lekkere en verrassende maaltijden. 

  

Deze week koken we uit The Green Kitchen at Home van David Frenkiel en Luise Vindahl. Dit prachtige kookboek is volledig vegetarisch. David en Luise geven hun favoriete basics die zij zelf standaard in de koelkast hebben staan. Op die manier hebben ze altijd een gezonde snelle recepten op tafel. In The Green Kitchen at Home vind je heerlijke recepten voor ontbijt, recepten voor handige maaltijden voor onderweg, veel snelle recepten voor doordeweeks, wat uitgebreidere recepten voor in het weekend en een hoop heerlijke spreads, bijgerechten en desserts!

 

Lijkt het jou leuk om samen in de keuken te staan en wat lekkers én gezonds te maken? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding om het weekmenu van @foodandfriends.nl te downloaden. Volg ons op @super.groen om de weekmenu's in de gaten te houden!

gkat