Hobby

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
 1. Als je denkt dat waterverf saai is lees dan dit boek

  Als je denkt dat waterverf saai is lees dan dit boek

  Veronica Ballart Lilja - Paperback
  Kunstenaar en illustrator Veronica Ballart Lilja laat in dit boek zien dat je met waterverf de meest spectaculaire kunstwerken kunt maken. Met meer dan 25 tutorials!

  Lees meer

  € 13,99

 2. -

  Echte kunst maak je zo

  Marion Deuchars - Paperback
  Kinderen tekenen graag. Dat verklaart ook de populariteit van alle tekenboeken die momenteel op de markt verschijnen. En volwassenen zien niet alleen graag dat kinderen tekenen, maar vinden het ook prettig als ze iets leren over kunst....

  Lees meer

  € 14,99

 3. Greendelicious kruiden

  Greendelicious kruiden

  Natascha Boudewijn - Hardback
  Na het succesvolle 'Greendelicious - Puur koken met je eigen oogst' dient Natascha Boudewijn in 'Greendelicious Kruiden' nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Ook beginnende tuinierders zullen door...

  Lees meer

  € 20,99

 4. -

  Handboek kleding maken

  Maggi Gordon - Hardback
  'Handboek kleding maken' is het complete handboek voor iedereen die zelf kleding wil maken, veranderen of aanpassen. Het boek blinkt uit in de zeer grondige aanpak: niet alleen beschrijft het alle basistechnie¬ken, benodigdheden en materialen, maar ook...

  Lees meer

  € 30,99

 5. -

  Handboek naaitechnieken

  Alison Smith - Hardback
  Handboek naaitechnieken is een zeer overzichtelijk en rijk geillustreerd (kleurenfoto's) handboek waar beginners en gevorderden veel, zo niet alles, in kunnen vinden.

  Lees meer

  € 30,99

 6. -

  Hoe bak ik brood

  Emmanuel Hadjiandreou - Hardback
  Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat ambachtelijk bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk het is om zelf brood te bakken.

  Lees meer

  € 22,99

 7. -

  Mini handboek breitechnieken

  Frederica Patmore - Paperback
  Als je wilt leren breien is 'Mini handboek breitechnieken' een absolute must-have. Na het enorme succes van de grote gebonden editie van 'Handboek breitechnieken' is het nu tijd voor een kleine editie - voor degenen die nog...

  Lees meer

  € 13,99

 8. -

  Mini handboek naaitechnieken

  Alison Smith - Paperback
  Als je wilt leren naaien, is het ‘Mini handboek naaitechnieken’ een absolute must-have. Aan de hand van duidelijke foto's leer je stap voor stap de basis van het naaien en wordt naailes overbodig.

  Lees meer

  € 13,99

 9. Sport- en energiedrankjes

  Sport- en energiedrankjes

  Fern Green - Hardback
  Maak de lekkerste sportdrankjes zelf! Met de recepten uit Sport- en energiedrankjes kun je nu heel makkelijk zelf sportdrankjes maken! Probeer het nu!

  Lees meer

  € 13,99

 10. Stadskleurboek Den Haag

  Stadskleurboek Den Haag

  - Paperback
  Kleurboeken zijn tegenwoordig weer helemaal hip, zeker ook voor volwassenen. En wat is er nu leuker dan een kleurboek van bekende gebouwen uit de stad waar je woont of graag komt?

  Lees meer

  € 10,99

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren