Koken
-
1 basisgerecht 3 bonusgerechten 0 restjes
Keda Black - HardbackMet 1 basisgerecht 3 bonusgerechten 0 restjes kook je de hele week lekker, gevarieerd en zero waste.€ 20,99 -
100% volkoren
Emily Ezekiel - HardbackHavermout is gezond en je kunt beter zilvervliesrijst eten dan witte rijst. Maar waaróm is dat zo? In 100% volkoren wordt helder uitgelegd waarom je het best voor volkorengranen kunt kiezen.€ 22,99 -
5 Ingrediënten vegan
Katy Beskow - HardbackVeganistisch koken ingewikkeld en tijdrovend? Welnee! In 5 Ingrediënten vegan laat Katy Beskow zien hoe je met slechts vijf ingrediënten een heerlijke plantaardige maaltijd in elkaar zet.€ 22,99 -
€ 11,99
-
Bakken met bonen
Lina Wallentinson - HardbackTaart, brood, koek, pizza, crackers, cake en brownies – iedereen is er dol op. En door het toevoegen van bonen, erwten en linzen kunnen we deze lekkernijen een stuk gezonder maken!€ 19,99 -
€ 10,99
-
Bananabread
Christelle Huet-Gomez - HardbackNu kun je jouw favoriete bananabread ook zelf maken! Bananbread is heerlijk, verwarmend en veelzijdig. In dit boek vind je meer de allerlekkerste recepten voor bananabread. Bakken maar!€ 10,99 -
Basisboek China
Ross Dobson - HardbackDe Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met Basisboek China leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia’s en pekingeend zelf kunt maken.€ 29,99 -
Basisboek India
Amandip Uppal - HardbackIn dit Basisboek India maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. Nog onervaren koks kunnen zodoende zelfvertrouwen opbouwen, terwijl ervaren koks meer hun creatieve kant aangesproken zullen zien.€ 29,99 -
Basisboek Korea
Caroline Hwang - HardbackOntdek hoe lekker de Koreaanse keuken is! Met Basisboek Korea maak je zelf de lekkerste Koreaanse recepten.€ 29,99