Gottmer Uitgevers Groep

Dominicus reisgidsen

 

 

 

Dominicus landengids Indonesië vernieuwd

Indonesië

Indonesië is een bijzondere bestemming. De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra staan in schril contrast met elkaar, maar één ding hebben de eilanden gemeen: ze bieden de bezoekers een groot en gevarieerd aantal bezienswaardigheden!

Lees meer...

Interview met Karin Quint

Het Engeland van Jane Austen

Karin Quint, auteur van Het Engeland van Jane Austen is onlangs geïnterviewd door Janneke Siebelink, hoofdredacteur boeken bij bol.com. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder! 

Lees meer...

Georgië en Armenië reisgids is vernieuwd!

Georgië en Armenië

Wanneer je iemand vraagt naar zijn of haar volgende vakantiebestemming is de kans groot dat je de Zuidelijke Kaukasuniet zo snel voorbij zult horen komen. En dat is jammer want er is namelijk veel te zien en te beleven in deze regio. 

Lees meer...

Stad-in-kaart Londen en Porto zijn vernieuwd!

Stad in kaartDominicus ken je voornamelijk van de vele landenreisgidsen. Maar ken je ook de Stad-in kaart-gidsen al? Kleine maar fijne boekjes die je op een makkelijke manier een stad laten ontdekken. 

Lees meer...

Het Dominicus Magazine 2017 is er!

Dominicus Magazine voorjaar 2017

Het Dominicus magazine 2017 ligt vanaf nu in de boekhandel! Lees alles over inspirerende reizen, mooie bestemmingen en nog veel meer. Heb jij hem al?

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips