Gottmer Uitgevers Groep

Dominicus reisgidsen

 

 

 

Interview met Karin Quint

Het Engeland van Jane Austen

Karin Quint, auteur van Het Engeland van Jane Austen is onlangs geïnterviewd door Janneke Siebelink, hoofdredacteur boeken bij bol.com. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder! 

Lees meer...

Georgië en Armenië reisgids is vernieuwd!

Georgië en Armenië

Wanneer je iemand vraagt naar zijn of haar volgende vakantiebestemming is de kans groot dat je de Zuidelijke Kaukasuniet zo snel voorbij zult horen komen. En dat is jammer want er is namelijk veel te zien en te beleven in deze regio. 

Lees meer...

Stad-in-kaart Londen en Porto zijn vernieuwd!

Stad in kaartDominicus ken je voornamelijk van de vele landenreisgidsen. Maar ken je ook de Stad-in kaart-gidsen al? Kleine maar fijne boekjes die je op een makkelijke manier een stad laten ontdekken. 

Lees meer...

Het Dominicus Magazine 2017 is er!

Dominicus Magazine voorjaar 2017

Het Dominicus magazine 2017 ligt vanaf nu in de boekhandel! Lees alles over inspirerende reizen, mooie bestemmingen en nog veel meer. Heb jij hem al?

Lees meer...

Op naar 100 bestemmingen!

100 bestemmingenEr zijn natuurlijk al heel wat Dominicus reisgidsen verschenen. En er zijn vooral al heel wat reisbestemmingen beschreven door onze Dominicus auteurs. We zitten nu al op 93 bestemmingen verdeeld over alle werelddelen. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips