Gottmer Uitgevers Groep

Dominicus reisgidsen

 

 

 

Lezingen van Dominicus auteurs tijdens de vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2018

Vanaf woensdag 10 januari 2018 gaat de Vakantiebeurs in Utrecht weer van start. Het is dé ideale plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis! Een aantal van onze Dominicus reisgidsauteurs is aanwezig. Zij vertellen enthousiast over de bestemmingen die zij zo goed kennen, delen hun pareltjes met de bezoekers, beantwoorden vragen én signeren hun reisgidsen.   

Lees meer...

Lezing door Dominicus auteur Inge Janssen

China

Op woensdag 22 november geeft Dominicus auteur en sinologe Inge Janssen een lezing in boekhandel Heinen. Tijdens de lezing neemt ze u mee op reis door het fascinerende China.

Lees meer...

Nieuwe druk Dominicus reisgids Marokko

Dominicus reisgids Marokko

Hoera, er is weer een nieuwe druk van onze Dominicus reisgids Marokko! Deze gids is weer in een fris jasje gestoken zodat jij onbezorgd op avontuur kunt gaan in dit prachtige land.  

Lees meer...

Herdrukken van ABC-eilanden en Sri Lanka

Dominicus gids Aruba, Bonaire en Curaçao

Goed nieuws, er zijn herdrukken van de Dominicus landengidsen Aruba, Bonaire en Curaçao en Sri Lanka verschenen. Dankzij deze gidsen ga je goed voorbereid op avontuur!

Lees meer...

Herdruk Dominicus reisgidsen

FinlandDe herdruk van de Dominicus reisgidsen Finland, Moskou & Sint-Petersburg en Dresden, Leipzig en omgeving is verschenen. Met extra aandacht voor achtergrondverhalen en cultuur!  

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips