Afrika

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gambia en Senegal

  Gambia en Senegal

  Guido Derksen - Paperback
  Gambia biedt de Europese bezoeker een prachtige Atlantische kust en een vriendelijke bevolking. Het is goed en goedkoop bereikbaar en de toeristische voorzieningen zijn uitstekend. Gambia is de ideale kennismaking met Afrika.

  Lees meer

  € 23,99

 2. Kaapstad

  Kaapstad

  Willemijn Jumelet - Paperback
  De reisgids Kaapstad laat zien dat Kaapstad anders is dan andere steden: kosmopolitisch maar ook bruisend als de Atlantische Oceaan die storm en verkoeling vanaf Antarctica meeneemt

  Lees meer

  € 22,99

 3. Kaapverdië

  Kaapverdië

  Guido Derksen - Paperback
  De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden voor een afwisselende vakantie.

  Lees meer

  € 22,99

 4. Kenia, Tanzania en Zanzibar

  Kenia, Tanzania en Zanzibar

  Bas Vlugt en Arjen Westra - Paperback
  In Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn alle Afrikaanse landschappen vertegenwoordigd. Van het tropisch regenwoud van Kagamega Forest tot de woestijnen van Noord-Kenia; van de savannes van de Serengeti tot de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro.

  Lees meer

  € 23,99

 5. Namibië, Botswana en Zimbabwe

  Namibië, Botswana en Zimbabwe

  Bas Vlugt - Paperback
  In Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn vrijwel alle denkbare landschappen vertegenwoordigd. Van tropische bossen op de oevers van de Zambezi tot aan het rode woestijnzand van de Namib, van naaldwouden in de Eastern Highland tot aan de...

  Lees meer

  € 23,99

 6. Zuid-Afrika

  Zuid-Afrika

  Elles Gelder - Paperback
  'Een wereld in een land' is een goede omschrijving voor Zuid-Afrika, dat door Nelson Mandela omschreven werd als regenboognatie. Beide typeringen geven mooi de veelkleurigheid van Zuid-Afrika weer.

  Lees meer

  € 24,99

 7. Zuid-Afrika

  Zuid-Afrika

  Elles van Gelder - E-Book
  € 7,99

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren