Overige bestemmingen

8 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. /

  Georgië en Armenië

  Karel Onwijn - E-Book
  In Armenië en Georgië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, er wonen de meest gastvrije mensen van de wereld en bovendien bevinden zich daar de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur.

  Lees meer

  € 7,99

 2. Georgië en Armenië

  Georgië en Armenië

  Karel Onwijn - Paperback
  In Georgië en Armenië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, de meest gastvrije mensen van de wereld en de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur.

  Lees meer

  € 23,99

 3. Indonesië Java Bali Lombok Sumatra

  Indonesië Java Bali Lombok Sumatra

  Leon Peterse en Joke Petri - Paperback
  De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. Het overwegend islamitische Java is het culturele en economische hart van het land. Thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, nationale parken, sultansteden en de beroemde stoepatempel...

  Lees meer

  € 23,99

 4. Japan

  Japan

  Marion Tijsseling - E-Book
  € 7,99

 5. Jordanië

  Jordanië

  Ineke de Haan - Paperback
  Jordanië heeft buitengewoon veel te bieden: in deze reisgids worden het dorps- en het mondaine leven, avontuurlijke trektochten door bergen en woestijnen, zwem- en duiksessies in zee, en ontspannende uitstapjes naar stranden en spa’s beschreven.

  Lees meer

  € 23,99

 6. Sri Lanka

  Sri Lanka

  Leon Peterse & Joke Petri - Paperback
  Sri Lanka is een heerlijk reisdoel met een grote variatie aan bezienswaardigheden. Er zijn weinig tropische bestemmingen die op een klein oppervlak zo veel natuurschoon en zo'n rijke cultuur hebben als de 'parel in de Indische Oceaan'.

  Lees meer

  € 23,99

 7. Sri Lanka

  Sri Lanka

  Leon Peterse - E-Book
  € 7,99

 8. Vietnam

  Vietnam

  Leon Peterse en Joke Petri - Paperback
  Vietnam staat gelukkig niet meer synoniem voor oorlogsgeweld. Integendeel het land is in opkomst als toeristische bestemming sinds in 1986 een succesvol hervormingsbeleid in gang werd gezet,

  Lees meer

  € 22,99

8 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren