Nu verschenen: de Dominicus gidsen over Australië  en Nieuw-Zeeland van Marc van den Broek en Tim Dekkers in de nieuwe uitvoering.

 

australie_125Zeg Australië en de gemiddelde reiziger denkt meteen aan kangoeroes, eindeloze ruimte, rode rotsformaties en bovenal zon en warmte. Australië staat voor avontuur, vrijheid en grenzeloze mogelijkheden. Geen wonder dat jaarlijks circa 50.000 Nederlanders naar Down Under afreizen.
Wat te doen in een land waar bijna 23 miljoen mensen leven in een gebied dat net zo groot is als twee derde van Europa? Deze gids is onontbeerlijk bij het kiezen van de goede bestemmingen. Met feiten, achtergronden en verhalen komt de lezer (bijna) alles te weten over de steden, natuurparken en de unieke cultuur en geschiedenis van de Aborigines.

 

Marc van den Broek en Tim Dekkers, Australië, ISBN 978 90 257 5131 9, € 24,95 | bestellen

 

 

 

 

nieuw-zeeland_125Nieuw-Zeeland is de aarde in miniatuur. Nergens anders ter wereld vind je zoveel landschappen samen in één land: van tropische regenwouden tot gletsjers, van zandstranden tot de besneeuwde bergtoppen en fjorden met een overvloedige regenval.
Het land is iets groter dan Groot-Brittannië, maar er wonen slechts 4 miljoen mensen. Van hen woont ongeveer de helft in de grote steden Auckland, Wellington en Christchurch. Dankzij de oorspronkelijke Maori-bevolking is het land ook rijk aan historie en kunst. Het prachtige houtsnijwerk, de kostuums, kano’s en huizen zijn werkelijk uniek in de wereld.
Reizen door Nieuw-Zeeland is prettig; overal zijn dorpjes, nederzettingen, campings, hotels, cafés en restaurantjes. Nieuw-Zeeland is het ideale vakantieland!

 

Marc van den Broek en Tim Dekkers, Nieuw-Zeeland, ISBN 978 90 257 5292 7, € 23,95 | bestellen

 

 

 

banner_winactie_300