Vakantiebeurs 2018

Vanaf woensdag 10 januari 2018 gaat de Vakantiebeurs in Utrecht weer van start. Het is dé ideale plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis! Een aantal van onze Dominicus reisgidsauteurs is aanwezig. Zij vertellen enthousiast over de bestemmingen die zij zo goed kennen, delen hun pareltjes met de bezoekers, beantwoorden vragen én signeren hun reisgidsen.   

Lees meer...

China

Op woensdag 22 november geeft Dominicus auteur en sinologe Inge Janssen een lezing in boekhandel Heinen. Tijdens de lezing neemt ze u mee op reis door het fascinerende China.

Lees meer...

Dominicus reisgids Marokko

Hoera, er is weer een nieuwe druk van onze Dominicus reisgids Marokko! Deze gids is weer in een fris jasje gestoken zodat jij onbezorgd op avontuur kunt gaan in dit prachtige land.  

Lees meer...

Dominicus gids Aruba, Bonaire en Curaçao

Goed nieuws, er zijn herdrukken van de Dominicus landengidsen Aruba, Bonaire en Curaçao en Sri Lanka verschenen. Dankzij deze gidsen ga je goed voorbereid op avontuur!

Lees meer...

Herdruk Dominicus reisgidsen

19 jul. 2017 12:37:40

FinlandDe herdruk van de Dominicus reisgidsen Finland, Moskou & Sint-Petersburg en Dresden, Leipzig en omgeving is verschenen. Met extra aandacht voor achtergrondverhalen en cultuur!  

Lees meer...

Indonesië

Indonesië is een bijzondere bestemming. De eilanden Java, Bali, Lombok en Sumatra staan in schril contrast met elkaar, maar één ding hebben de eilanden gemeen: ze bieden de bezoekers een groot en gevarieerd aantal bezienswaardigheden!

Lees meer...

Interview met Karin Quint

16 mei 2017 12:49:42

Het Engeland van Jane Austen

Karin Quint, auteur van Het Engeland van Jane Austen is onlangs geïnterviewd door Janneke Siebelink, hoofdredacteur boeken bij bol.com. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder! 

Lees meer...

Georgië en Armenië

De herdruk van de Dominicus reisgids Georgië en Armenië is verschenen. Voor een onbezorgde reis neem je de Dominicus reisgids mee op reis.

Lees meer...

Stad in kaartDominicus ken je voornamelijk van de vele landenreisgidsen. Maar ken je ook de Stad-in kaart-gidsen al? Kleine maar fijne boekjes die je op een makkelijke manier een stad laten ontdekken. 

Lees meer...

Het Dominicus Magazine 2017 is er!

25 jan. 2017 13:35:54

Dominicus Magazine voorjaar 2017

Het Dominicus magazine 2017 ligt vanaf nu in de boekhandel! Lees alles over inspirerende reizen, mooie bestemmingen en nog veel meer. Heb jij hem al?

Lees meer...