Dominicus ken je vooral van de vele reisgidsen. Elk jaar maakt de redactie een magazine, waarin een bepaald thema centraal staat. Dit jaar is dat ‘Inspiratie’. Laat je door de verhalen en foto's in dit magazine inspireren voor jouw volgende reis. 


Er komen veel verschillende bestemmingen voorbij. Bezoek onder andere de Spaanse kunststad Bilbao, vol cultuur en architectuur, dat zoveel meer te bieden heeft dan alleen het Guggenheim Museum. De avontuurlijke reizigers onder ons komen aan hun trekken door de Machu Picchu in Peru te beklimmen. Toe aan rust? Zoek niet verder, het oh zo mooie Ibiza is dan de ideale bestemming. Binnen no-time ben jij weer helemaal opgeladen.

 

Lees daarnaast interessante artikelen over de meest speciale bibliotheken ter wereld, verassende, heerlijke gerechten uit de culinaire Indiase keuken en kom meer te weten over de allermooiste marathon ter wereld, de zogenaamde Two Oceans Marathon in Kaapstad. En nog veel meer! 

 

Het Dominicus Magazine is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de boekhandels die ook Dominicus reisgidsen verkopen, online of lees hem hieronder: