Aruba, Bonaire en Curaçao en Sri Lankatwee compleet verschillende bestemmingen die ieder op zich zeker een bezoek waard zijn. De zogenaamde ABC-eilanden zijn drie kleine eilanden in de Caribische Zee met een fantastisch klimaat, vriendelijke bevolking en veel mogelijkheden om er een geslaagde vakantie door te brengen. Sri Lanka biedt de reiziger ten slotte een bijzonder rijke cultuur en veel natuurschoon, het land wordt niet voor niets ook wel de ‘parel in de Indische oceaan’ genoemd. 


Hoewel het idee bestaat dat Aruba, Bonaire en Curaçao veel op elkaar lijken, is het aardige juist dat de ABC-eilanden behoorlijk van elkaar verschillen. Daar waar Aruba het heeft van prachtige witte stranden en een bruisend uitgaansleven, wordt Curaçao gekenmerkt door haar bijzondere koloniale architectuur en is Bonaire de aangewezen plek voor ieder die op zoek is naar rust, natuur en prachtige koraalriffen. 


Veel toeristen beginnen hun reis naar Sri Lanka in de hoofdstad Colombo. Vandaar uit verlaten ze de drukte van de hoofdstad en trekken ze langs de vele idyllische vissersdorpen langs de azuurblauwe kust. En in het binnenland zijn vele imposante oude koningssteden en tempels te vinden. Tot slot, als kers op de taart; de uitbundige planten- en dierenwereld van nationale parken als Yala en Minneriya.


Wil jij deze handige reisgidsen bestellen? Klik dan op de covers hieronder!Sri Lanka bestellen? Klik hier  Aruba, Bonaire en Curaçao bestellen? Klik hier