Marrakech is verkozen tot de nieuwe nummer 1 'Travellers' Choice' bestemming in de wereld. Bij deze verkiezing wordt de winnaar gekozen aan de hand van de miljoenen reviews die online worden gedeeld via Tripadvisor. 

 

Marrakech is een magische plek waar je makkelijk hele dagen kan ronddwalen langs tuinen, markten, moskeeën en paleizen. Deze nummer 1 bestemming biedt meer dan alleen de sprookjessfeer van Duizend-en-een-nacht. Je vindt er de meest luxueze hotels en een bruisend uitgaansleven. Ook winkelliefhebbers komen in dit shoppingwalhalla goed aan hun trekken. De soek (bazaar) bestaat uit allerlei steegjes met pittoreske kraampjes vol met allerlei handelswaren. Naast de soek ligt Jemaa el-Fna. Marrakech, dat is het plein Jemaa el-Fna. Dit is het kloppend hart van de medina (het oudste gedeelte van de stad). Als je deze stad hebt bezocht zonder het plein te bezoeken, ben je er eigenlijk niet geweest. 

 

Ontdek nog meer van  Marrakech met de stedengids Marrakech en Marrakech in kaart. Wie in Marrakech is geweest wil terugkomen.

 

Benieuwd naar de complete lijst van topbestemmingen? Kijk dan op Tripadvisor.com