Italië

6 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Apulië

  Apulië

  Ingrid Janssens - Paperback
  Apulië is niet zo toeristisch en druk als Toscane, maar heeft wel al het moois wat Italië te bieden heeft: heerlijk eten, een prachtig kustgebied en kunst en cultuur op elke straathoek.

  Lees meer

  € 22,99

 2. Rome

  Rome

  Henk van Gessel - E-Book
  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Bijna drieduizend jaar geschiedenis in een springlevende stad. Als je op weg bent naar oude meesters...

  Lees meer

  € 7,99

 3. Rome in kaart

  Rome in kaart

  - Paperback
  Van Piazza Navona tot het Piazza di Spagna, van het Colosseum en het Vaticaan tot het Museum van de Hedendaagse kunst MAXXI: met deze gids kom je overal!

  Lees meer

  € 9,99

 4. Sicilië

  Sicilië

  Guido Derksen - Paperback
  Guido Derksen is journalist en schreef eerder voor Dominicus de reisgidsen Aruba, Curacao en Bonaire, Gambia & Senegal, Ierland en Noord-Ierland, Kaapverdië, Kroatië, Madeira, Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius en Slovenië.

  Lees meer

  € 22,99

 5. Toscane, Umbri

  Toscane, Umbri

  Herman Beli - E-Book
  € 7,99

 6. Toscane, Umbrië en De Marken

  Toscane, Umbrië en De Marken

  Herman Beliën - Paperback
  Golvende heuvels bedekt met olijfboomgaarden, zonnebloemvelden, cipressen en lange rijen druivenstokken... Toscane wordt wel het mooiste landschap van Italië genoemd. Maar het schone van Toscane blijft niet beperkt tot de natuur - de cultuur draagt er evenzeer...

  Lees meer

  € 25,99

6 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren