Italië

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Apulië

  Apulië

  Ingrid Janssens - Paperback
  Apulië is niet zo toeristisch en druk als Toscane, maar heeft wel al het moois wat Italië te bieden heeft: heerlijk eten, een prachtig kustgebied en kunst en cultuur op elke straathoek.

  Lees meer

  € 22,99

 2. Rome

  Rome

  Henk van Gessel - E-Book
  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Bijna drieduizend jaar geschiedenis in een springlevende stad. Als je op weg bent naar oude meesters...

  Lees meer

  € 7,99

 3. Sicilië

  Sicilië

  Guido Derksen - Paperback
  Guido Derksen is journalist en schreef eerder voor Dominicus de reisgidsen Aruba, Curacao en Bonaire, Gambia & Senegal, Ierland en Noord-Ierland, Kaapverdië, Kroatië, Madeira, Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius en Slovenië.

  Lees meer

  € 22,99

 4. Toscane

  Toscane

  Hester van Delden - Paperback
  Toscane wordt door velen als mooiste regio ter wereld beschouwd. Het heuvellandschap van de Val d’Orcia met haar cipressenlanen, olijfboomgaarden en eindeloze rijen wijnranken; de toonaangevende De’Medici-villa’s en -tuinen en de renaissancesteden zijn absolute must sees.

  Lees meer

  € 19,99

  Leverbaar vanaf:
  Wordt verwacht.

 5. Umbrië en De Marken

  Umbrië en De Marken

  Ingrid Janssens - Paperback
  De regio’s Umbrië en De Marken met hun karakteristieke heuvellandschap en hooggelegen dorpjes, doen niet onder voor het populaire Toscane.

  Lees meer

  € 21,99

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren