Portugal

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Azoren

  Azoren

  Mariëtte van Beek - Paperback
  Met negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden vormen de Azoren een fascinerende bestemming. Je kunt er wandelen door de bergen en langs de vulkaanmeren, maar evengoed een bezoek brengen aan een van de vele bergdorpjes.

  Lees meer

  € 22,99

 2. Lissabon in kaart

  Lissabon in kaart

  - Paperback
  Van de Bairro Alto tot de Baixa, via de Alfama en Graça naar het Parque das Nações en de Fundação Calouste Gulbenkian: met deze gids kom je overal!

  Lees meer

  € 9,99

 3. Madeira

  Madeira

  Guido Derksen - Paperback
  De reisgids Madeira, voor het prachtige Portugese eiland in de Atlantische Oceaan. Madeira trekt jaarlijks 37.000 Nederlanders en 23.000 Vlamingen. Door het milde klimaat en bergachtige landschap is het een ideale bestemming voor een wandelreis.

  Lees meer

  € 22,99

 4. Madeira

  Madeira

  Guido Derksen - E-Book
  Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. De reisgids Madeira, voor het prachtige Portugese eiland in de Atlantische Oceaan. Madeira trekt jaarlijks 37.000...

  Lees meer

  € 7,99

 5. Porto in kaart

  Porto in kaart

  - Paperback
  Van de oevers van de Douro tot de Atlantische stranden en de gele trams, van de barokke Sao Francisco tot de tuinen van het Palácio de Cristal en het station Sao Bento: met deze gids kom je...

  Lees meer

  € 9,99

 6. Portugal

  Portugal

  Hansmaarten Tromp - Paperback
  Door de langgerekte stranden van de Algarve en een heerlijk klimaat is Portugal de ideale bestemming voor zonaanbidders. De gunstige ligging aan zee bepaalt niet alleen het weer, maar beïnvloedde ook de geschiedenis.

  Lees meer

  € 23,99

 7. Portugal

  Portugal

  Hansmaarten Tromp - E-Book
  € 7,99

7 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren