Speciale uitgaven

In opdracht van verschillende organisaties verzorgt Gottmer Special Products (GSP) de productie van speciale boeken en ook boekgerelateerde producten voor hun klanten, leden of donateurs. Consumenten kunnen deze speciale uitgaven exclusief, en meestal slechts voor een beperkte tijd, bij een bepaalde retailer of organisatie aanschaffen of krijgen. Met deze formule kunt u uw klanten iets unieks aanbieden.

 

GSP kan putten uit een veelzijdige lijst van titels waarmee u  iets speciaals kan aanbieden op het gebied van kinderboeken, spiritualiteit en zingeving, watersport, reizen, koken en lifestyle. Het kan ook zijn dat u iets totaal nieuws wilt aanbieden dat aansluit bij de wensen van uw klanten. Dan biedt GSP u de mogelijkheid om voor u bijvoorbeeld een prachtig nieuw boek te ontwikkelen. Dit doen wij in samenwerking met een groot aantal schrijvers, illustratoren en fotografen.

 

Kijk hier voor een doorsnede van klanten waar we eerder mee samenwerkten. Voorbeelden van door ons gemaakte speciale uitgaven vindt u in ons portfolio.

Klik op onderstaande omslagen voor meer informatie.