Altamira

Altamira - Voor verdieping en inzicht

Vacature: stagiair gezocht

Nieuwsgierig hoe dat nu werkt bij een uitgeverij? Wij maken prachtige boeken op het gebied van koken, lifestyle, body & mind, reizen en watersport. En we bieden een hele leuke stageplek waarin je meewerkt op zowel de redactie als de promotie afdeling. We werken met een klein hecht team waar je echt onderdeel van wordt. Samen zijn we verantwoordelijk voor het maken en promoten van zo'n 100 boeken per jaar.
Lijkt het je een mooie uitdaging om bij onze uitgeverij aan de slag te gaan? 

Lees meer...

Pauze

Pauze

Soms moet je stoppen om verder te gaan. 

Lees meer...

Gelukkig zijn moet je durven kaartenset

Gelukkig zijn moet je durven kaartensetRosalinda Weel ken je natuurlijk van haar boeken Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde. Maar wist je dat zij ook een inspirerende kaartenset heeft gemaakt voor het eerstgenoemde boek?

Lees meer...

Doe mee aan de Unplug challenge!

UnplugWe leven in een drukke, gestreste en door technologie gedomineerde wereld. Je smartphone speelt daarin een belangrijke rol. Dagelijks kijk je gemiddeld meer dan 200 keer op je telefoon! Wat zou er gebeuren als je iedere dag je smartphone een minuut weglegt, en er ook echt even niet op mag?

Lees meer...

Het antwoord is liefde

Het antwoord is liefdeDe liefde is een van de meest beschreven en bezongen onderwerpen ooit. Daarbij lijkt het vooral te gaan om relaties met anderen of met jezelf. Toch is de ware liefde, de echte liefde, veel groter dan dat.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips