Altamira

Altamira - Voor verdieping en inzicht

Doe mee aan de Unplug challenge!

UnplugWe leven in een drukke, gestreste en door technologie gedomineerde wereld. Je smartphone speelt daarin een belangrijke rol. Dagelijks kijk je gemiddeld meer dan 200 keer op je telefoon! Wat zou er gebeuren als je iedere dag je smartphone een minuut weglegt, en er ook echt even niet op mag?

Lees meer...

Het antwoord is liefde

Het antwoord is liefdeDe liefde is een van de meest beschreven en bezongen onderwerpen ooit. Daarbij lijkt het vooral te gaan om relaties met anderen of met jezelf. Toch is de ware liefde, de echte liefde, veel groter dan dat.

Lees meer...

Lang en gelukkig uit elkaar

omslag lang en gelukkig uit elkaarGwyneth Paltrow laat zien dat het kan: bewust scheiden. In Lang en gelukkig uit elkaar lees je hoe dit moet. Dit boek laat zien dat scheiden, hoe vervelend en pijnlijk ook, op een bewust manier kan gaan. Waardoor alle betrokken partijen vrede hebben met dit moeizame proces. 

Lees meer...

Ontdek Tao Te King

tao te kingOntdek de eeuwenoude wijsheid van Tao Te King. Dit boek van Lao Tse is een van de grootste filosofische werken ooit geschreven. 

Lees meer...

Maansknopen in de astrologie

maansknopenDe bekende Amerikaanse astrologe Jan Spiller werkt met maansknopen. Dat zijn de punten waar de banen die de aarde om de maan en om de zon trekt elkaar raken. Wat onthullen de maansknopen over jóuw aanleg en persoonlijkheid? 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips