Zeker in tijden als deze is het makkelijk om gestresst en vermoeid te raken. Je wilt alles blijven doen, maar toch geconcentreerd en ontspannen blijven. Begin je dag met eenvoudige meditatie-oefeningenen uit 100 meditaties en geniet van een opgewekt gevoel dat de hele dag aanhoudt. Bij de oefeningen kun je bijvoorbeeld denken aan lachen, jezelf terugtrekken in stilte of een zucht van verlichting slaken.

 

 

In 100 meditaties om de dag mee te beginnen neem je elke ochtend vijf minuten de tijd om echt aanwezig te zijn, stel je jezelf een duidelijk doel en stort je je met hart en ziel in een eenvoudige oefening of bezigheid. Elke oefening of activiteit die we je in dit boekje aanreiken, kan een verandering teweegbrengen, een verandering in de manier waarop je aankijkt tegen en omgaat met jezelf, anderen, het leven en de wereld én in de manier waarop jij zin geeft aan het leven.

 

 

Heb jij nog vijf minuten over? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding om de oefeningen te downloaden. Volg ons op @altamiranl voor meer weekopdrachten!


meditaties