Je zult wel denken, de Boeddha en werken? Niet iets waar hij bekend om stond. Toch wilde de Boeddha met zijn wijsheid iedereen helpen om verlichting te bereiken, dus ook mensen die werken. In deze 7 gratis oefeningen uit Boeddha's Business leer je hoe je de tijdloze instructies van de Boeddha kunt gebruiken om stress op de werkvloer (of thuis) kunt verminderen.

 

 

In Boeddha’s business wordt beschreven hoe je aan de hand van Boeddha’s wijsheden mindfulness en balans in je werk kunt vinden. Zo doe je ideeën op over hoe je stress op de werkvloer kunt verminderen, een gezonde balans tussen werk en privé kunt vinden en meer gerichte aandacht voor jezelf en je collega’s kunt hebben. En dit allemaal op een luchtige toon, met de nodige humor.

 

 

De instructies van de Boeddha zijn tijdloos en kunnen ook jou, vandaag de dag, inspireren. Een perfect (cadeau)boek voor iedereen die verlichting zoekt op de werkvloer (én nu tijdens het thuiswerken).

 

 

Benieuwd naar de werktips van de Boeddha? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding om de oefeningen te downloaden. Volg ons op @altamiranl voor meer weekopdrachten!boeddha