Een boekje over geheimen

17 okt. 2019 14:14:35

een boekje over geheimenWat is 'goed', en wat is 'kwaad'? Het leven zit vol met zulke vragen. Een boekje over geheimen van Khalil Gibran bevat meer dan honderden fabels, verhalen en gedichten over het leven en de mysteries van het spirituele pad. 

Lees meer...

Pauze

10 okt. 2017 14:55:21

Pauze

Soms moet je stoppen om verder te gaan. 

Lees meer...

Gelukkig zijn moet je durven kaartensetRosalinda Weel ken je natuurlijk van haar boeken Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde. Maar wist je dat zij ook een inspirerende kaartenset heeft gemaakt voor het eerstgenoemde boek?

Lees meer...

Doe mee aan de Unplug challenge!

19 apr. 2017 15:34:15

UnplugWe leven in een drukke, gestreste en door technologie gedomineerde wereld. Je smartphone speelt daarin een belangrijke rol. Dagelijks kijk je gemiddeld meer dan 200 keer op je telefoon! Wat zou er gebeuren als je iedere dag je smartphone een minuut weglegt, en er ook echt even niet op mag?

Lees meer...

Het antwoord is liefde

4 apr. 2017 10:36:04

Het antwoord is liefdeDe liefde is een van de meest beschreven en bezongen onderwerpen ooit. Daarbij lijkt het vooral te gaan om relaties met anderen of met jezelf. Toch is de ware liefde, de echte liefde, veel groter dan dat.

Lees meer...

Lang en gelukkig uit elkaar

27 sep. 2016 12:20:43

omslag lang en gelukkig uit elkaarGwyneth Paltrow laat zien dat het kan: bewust scheiden. In Lang en gelukkig uit elkaar lees je hoe dit moet. Dit boek laat zien dat scheiden, hoe vervelend en pijnlijk ook, op een bewust manier kan gaan. Waardoor alle betrokken partijen vrede hebben met dit moeizame proces. 

Lees meer...

Ontdek Tao Te King

8 jan. 2016 09:46:50

tao te kingOntdek de eeuwenoude wijsheid van Tao Te King. Dit boek van Lao Tse is een van de grootste filosofische werken ooit geschreven. 

Lees meer...

Maansknopen in de astrologie

5 jan. 2016 14:54:52

maansknopenDe bekende Amerikaanse astrologe Jan Spiller werkt met maansknopen. Dat zijn de punten waar de banen die de aarde om de maan en om de zon trekt elkaar raken. Wat onthullen de maansknopen over jóuw aanleg en persoonlijkheid? 

Lees meer...

Ik wil rust

5 jan. 2016 12:14:04

ik wil rustWil jij ook meer rust in je leven? Met de praktische tips uit dit boekje leer je om meer rust te integreren in je dagelijkse leven. 

Lees meer...

Met behulp van de stiltesessies van Marlise Karlin kan je rust en stilte snel oproepen. De stiltesessies bestaan uit audiobestanden. Luister hier alvast naar een stukje.

Lees meer...