Tijdens het Happinez Festival is er van alles te doen. Je kunt er workshops volgen, naar lezingen luisteren, de hele dag door mediteren onder begeleiding, van muziek genieten en nog veel meer. Ook zijn er kraampjes met mooie producten en lekker puur eten. Hieronder extra aandacht voor twee Altamira-auteurs.  

 

 

 

 

Van Stephanie Bennett Vogt verscheen onlangs het boek Ruimte voor jezelf. Haar boek legt de psychologische verbinding tussen het innerlijk en het uiterlijk als het gaat om opruimen. Rommel is niet alleen de hoeveelheid spullen achter in onze kast, maar vertelt iets over hoe wij onszelf en de wereld om ons heen ervaren. In Ruimte voor jezelf laat Stephanie Bennett Vogt zien dat opruimen niet een gedachteloze oefening van weggooien is, maar een kwestie van de tijd nemen, aandacht geven en loslaten. Opruimen: goed voor huis en geest!

 

Bennett Vogt is oprichter van SpaceClear, waarmee ze mensen helpt zichzelf en hun omgeving in balans te krijgen.

 

Hieronder haar tijden:

 

vrijdag 
16:45 - 17:30 uur

 zaterdag            
14:15 - 15:00 uur

 zondag               
15:45 - 16:30 uur

 

Mister Meditatie Davidji  laat tijdens zijn lezing zien hoe je op eenvoudige wijze de stilte in jezelf kunt opzoeken en welke weldadige effecten dit heeft. In een notendop: je kunt beter met stress omgaan, wordt meer ontspannen en voelt je gelukkiger.

Zijn boek De geheimen van meditatie mag je gerust de Bijbel van de stilte noemen.

‘Door je te verbinden met de stilte in jezelf, leef je bewuster en met meer voldoening,’ zegt Davidji, die ruim 200 verschillende vormen van meditatie geeft, waaronder oerklank-, chakra- en mantra-meditatie. Davidji heeft wereldwijd al meer dan 200.000 mensen leren mediteren, hun hart te openen, te helen voorbij de pijn en zo hun levens te transformeren. Hij is gecertificeerd vedisch master en doceert meditatie in het Deepak Chopra Center te Californië en is decaan van de Chopra Center University. Hij en geeft onder meer les in Ayurveda en in de zeven spirituele wetten van yoga.

 

 

Hieronder zijn tijden:

 

vrijdag 
11:45 - 12:30 uur

zaterdag             
13:15 - 14:00 uur
17.00 – 17.45 uur (geleide meditatie)

zondag
11:45 - 12:30 uur

 

Naast het Hapinez Festival heeft Davidji nog veel meer op zijn programma staan. Hij is van 1 t/m 13 september in Nederland. Bezoek zijn site en lees alles over zij tour!

 

 

Davidji, De geheimen van meditatie, ISBN 978 94 013 0100 8, € 17,95 | Bestel

 

Stephanie Bennett Vogt, Ruimte voor jezelf, ISBN 978 94 013 0077 3, € 16,95 | Bestel