Vorig jaar sprak Dick de Ruiter een bomvolle zaal toe over zijn boek Helende klanken. Dit jaar komt hij zijn presentatie nogmaals doen. Dick de Ruiter laat je kennismaken met de praktische toepassing van klanken die kunnen helen – heel-maken – genezen.

 

Geen zweverig gedoe, maar zuiver praktisch gebruik en directe ervaring, in je eigen huis. Je beluistert ter plekke een aantal voorbeelden daarvan, zodat de lezing meer het karakter heeft van een demonstratie van mogelijkheden.

 

Tijd en locatie lezing:  16.00 - 16.40 Berkenzaal

 

Na afloop van de presentatie is er in de Berkenzaal gelegenheid om het boek Helende Klanken (inclusief twee cd's) te laten signeren. Tevens signeert de schrijver vanaf 14.30 uur in de stand van Uitgeverij Altamira.

 

Marjolein Tiemstra-Smit gaat spreken over yoga voor peuters en kleuters dat verbetering geeft in de lichaamshouding, de motorische ontwikkeling, het zelf bewust zijn, het concentratievermogen en de emotionele groei. Door op speelse wijze gebruik te maken van verschillende lichaamshoudingen, de adem, massage en het stimuleren van de zintuigen komen peuters en kleuters meer in contact met zichzelf en hun innerlijke wereld. Dat maakt ze beter bestand tegen de – soms ingewikkelde – buitenwereld.  

 

Marjolein Tiemstra-Smit − auteur van Yoga voor peuters en kleuters en oprichtster & hoofddocent van Eigen Wijze opleidingen − nodigt u uit om niet alleen te luisteren naar deze lezing maar ook actief mee te doen, zodat u het zelf ervaren kunt.

 

Tijd en locatie lezing 12.00 - 12.20 uur Lindenzaal

 

Na afloop van de lezing signeert Marjolein Tiemstra-Smit in de stand van Uitgeverij Altamira

 

Meer informatie over deze spreker vindt u op www.eigenwijzeopleidingen.nl

 

Dick de Ruiter, Helende klanken, ISBN 978 94 013 0009 4, € 19,95 | Bestel
Marjolein Tiemstra-Smit, Yoga voor peuters en kleuters, ISBN 978 90 696 3759 4, € 17,95 | Bestel

 

Meer informatie over de Lotusbeurs vindt u hier.