Wil je graag weten waar je terecht kunt voor de beste en leukste duurzame kleding en lifestyleproducten? Zoek je te gekke eerlijke merken, winkels in je buurt, webshops voor kleren en verzorgingsproducten, tweedehands-, vintage- en doe-het-zelf-adressen, keurmerken, eethuisjes of inspiratieblogs? De gratis Talking Dress-app laat zien waar je moet zijn, en dat eerlijke kleding niet te duur, moeilijk of suf is. En hij is new and improved, met een update vol nieuwe shops, merken en locaties.

 

 

 

 

Dat de app er was wist je misschien al, maar wat je niet wist is dat je er nu hele mooie prijzen mee kunt winnen! De app wordt vandaag officieel gelanceerd met de start van de Talking Dress Treasure Hunt. Via Twitter en Facebook (hashtag #TalkingDress) en in de app krijg je tien dagen lang dagelijks (rond 8 en 12 uur) twee nieuwe clues die verwijzen naar twee verschillende winkels of webshops. Raad je als een van de eerste 5 mensen om welke (web)shop het gaat, dan krijg je een geweldig cadeau als je de app kunt laten zien. Je hebt dus elke dag twee keer kans - lees hier hoe het werkt. Er doen 22 (web)winkels en er zijn 110 prijzen te winnen, zoals kleding, accessoires, beautyproducten en shoptegoed.  

 

 

De shopgids komt uit het boek Talking Dress - Vertelt je alles over eerlijke kleding (en lifestyle), de eerste gids voor een groene en geweldige garderobe. Hierin wekt auteur Marieke Eyskoot het bijzondere verhaal achter alledaagse kleren tot leven en laat ze zien hoe makkelijk en inspirerend je eigen fair fashion lifestyle kan zijn. Het boek staat vol feiten over de kledingindustrie en openhartige interviews met leading ladies uit de eerlijke kleding- en lifestylewereld, shoptips, wasweetjes, ruilideeën en doe-het-zelf-trucs. Het gaat naast kleding en accessoires ook over voedsel en verzorgingsproducten, is prachtig geïllustreerd, in Nederland gedrukt op FSC-papier met plantaardige inkt op waterbasis. Het ideale cadeau voor iedereen die iets goeds wil doen en er tegelijkertijd geweldig uit wil zien.

De Talking Dress-app is mede mogelijk gemaakt door ASN Bank en CNV Internationaal.

 

Marieke Eyskoot, Talking Dress - Vertelt je alles over eerlijke kleding (en lifestyle), ISBN 978 94 013 0046 9, € 19,95 | bestel