iets onbekends doet iets onverwachts_125Een fascinerende spirituele reis in de wetenschap achter bovennatuurlijke ervaringen

In 2009 maakte de Nederlandse, maar in Zuid-Afrika woonachtige, documentairemaakster Renée Scheltema een baanbrekende film over parapsychologische verschijnselen: Something unknown is doing we don't know what... Het materiaal van deze documentaire vormde het uitgangspunt voor het boek dat nu, samen met de dvd, verschijnt, getiteld Iets onbekends doet iets onverwachts. Hierin komen vragen aan bod als: Is er bewijs voor paranormale gaven? Kunnen we gedachten van anderen lezen? Kunnen we in de toekomst kijken? Wat gebeurt er als mensen spontaan genezen? Kunnen we met onze geest materie beïnvloeden?

 

Een indrukwekkend overzicht van de parapsychologie aan de hand van gesprekken met experts als Rupert Sheldrake, Hal Puthoff, Larry Dossey en Dean Radin.

De gelauwerde documentaire is als dvd opgenomen in het boek.

 

Renée Scheltema's boek (met dvd) Iets onbekends doet iets onverwachts is genomineerd voor de Paravisie Award 2012 in de categorie Beste boek van het jaar.

Stem hier! (mogelijk tot 1 januari 2013)

 

Lees hier:

 

Lees hier vast de inleiding uit het boek: