Tegenwoordig is het leven voor veel mensen een alinea zonder interpunctie. Het gaat maar door. Stress en constante drukte putten ons uit. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal: we voelen ons afgemat, we ervaren gebrek aan inspiratie en creativiteit, we zijn sneller boos, ongeduldig of gefrustreerd over bijna niks, en komen bij voorbeeld moeilijk uit ons bed. We voelen ons vastgeroest en weten niet hoe we kunnen ontsnappen aan de sleur. Er is een simpele oplossing: druk NU op de pauzeknop!

Hoe hard ben jij aan Pauze toe? Een pauze is een punt aan het einde van de zin die ons de kans geeft na te denken over de volgende zin in ons leven. In dat kleine moment van rust, in die adempauze, kun je informatie verwerken, nadenken of je wellicht een andere kant op wilt gaan, of gewoon bedenken welke volgende stap je wilt zetten. In Pauze wordt op eenvoudige manier laten zien hoe makkelijk het is om een pauze in te lassen en even op adem te komen. Een prachtig vormgegeven en geïllustreerd boek dat rust uitstraalt. Het helpt je structuur en balans terug te brengen in je leven. 

 

Danielle Marchant werkte als coach in de top van het bedrijfsleven tot een burnout haar tot halt riep. Haar skills uit het bedrijfsleven, combineert zij met haar persoonlijke ervaring. Het resultaat: een pragmatische en verfrissende mix die mensen daadwerkelijk verder helpt. Pauze verschijnt op 18 oktober en is verkrijgbaar voor € 17,99.

 

Pauze alvast bestellen? Klik hier