Op 8 oktober verscheen zowel in Amerika als in Nederland De Liefde is niemand vergeten van bestsellerauteur Gary Renard. Met dit laatste boek voltooit hij zijn drieluik over Een cursus in wonderen, die begon met De verdwijning van het universum en werd opgevolgd door Jouw onsterfelijke werkelijkheid.

 

Om de lancering van De Liefde is niemand vergeten (DLINV) te vieren werd een webinar gehouden, waarbij Gary Renard zelf ook aanschoof.

 

Kijk hier naar de live registratie.

 

 

 

 

Het panel van het webinar bestond uit Rogier van Vlissingen, die het webinar vanuit New York hostte en vertaler is van Gary’s werk in het Nederlands, Annelies Ekeler, die eigenaar is van uitgeverij Inner Peace Publications en meelezer van alle boeken van Gary, André Uittenbogert, tolk en eveneens vertaler van cursusmateriaal, die het laatste boek van Gary meelas en Marita Dibrani van Uitgeverij Altamira die gastvrouw was van de twitterparty, die synchroon liep aan het webinar.

 

Tijdens het webinar werd DLINV uitgediept aan de hand van passages uit het boek. Deelnemers aan het webinar konden te allen tijde vragen stellen via de chat en deden dat ook. Het panel nam van tijd tot tijd de ruimte om deze vragen te beantwoorden.

 

Gary Renard, De Liefde is niemand vergeten, ISBN 978 90 696 3847 8, € 22,95 | Bestel