Verticale reflexologie / een werkboek

  • Auteur:Lynne Booth
  • ISBN:9789401302432
  • Soort:E-Book
  • Pagina's:166 blz
  • Grootte:6426 kB
  • Uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v.
€ 10,99
In Verticale reflexologie introduceert de vooraanstaande reflexologe Lynne Booth een vernieuwende behandeling voor veelvoorkomende klachten: Verticale Reflexzone Therapie (VRT). VRT bewerkt de bovenkant van de voet terwijl de patiënt staat. Deze eenvoudige aanpassing in de behandelwijze biedt zeer bijzondere resultaten. Uit klinisch onderzoek en de feedback van vele therapeuten en cliënten is aangetoond dat VRT:
* sterker doorwerkt op de reflexpunten, waardoor de behandeling sneller en effectiever is dan de traditionele reflexologie;
* traditionele behandelingen versterkt en aanvult;
* opmerkelijke resultaten geeft na korte behandelingen;
* toegang biedt tot nieuwe reflexpunten die het immuunsysteem en de reflexen van het onderbeen ondersteunen, waardoor tevens pijn in de rug kan verminderen;
* een effectieve en eenvoudige therapie is voor zelfbehandeling.

Verticale reflexologie omvat stap-voor-stapbeschrijvingen van praktijkvoorbeelden, vele illustraties, unieke voetkaarten, beschrijvingen van behandelwijzen en de belangrijkste reflexpunten. Het is een unieke gids over een belangrijke doorbraak binnen de alternatieve gezondheidstherapieën.
Lynne Booth heeft een reflexologiepraktijk in Bristol en is werkzaam in een verzorgingstehuis voor ouderen. Zij is door de ontwikkeling van deze nieuwe methode een veelgevraagd trainer in binnen- en buitenland geworden.