Spirit

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bezield leven

  Bezield leven

  Pamela Kribbe - Paperback
  Ieder mens heeft een onsterfelijke, unieke ziel die zich wil manifesteren op aarde. Leven vanuit je ziel brengt vreugde en vervulling.

  Lees meer

  € 20,99

 2. Boeddhisme in alle eenvoud

  Boeddhisme in alle eenvoud

  Steve Hagen - Hardback
  Dit veelgeprezen boek over boeddhisme is een inspirerende gids voor iedereen die de kern van het boeddhisme wil doorgronden en deze levensvisie wil integreren in zijn bestaan.

  Lees meer

  € 14,99

  Titel is in herdruk.

 3. De geheimen van meditatie

  De geheimen van meditatie

  Davidji - E-Book
  In De geheimen van meditatie laat Davidji de lezer kennismaken met verschillende meditatietechnieken. Hij analyseert meditatie aan de hand van ademhaling, mindfulness, bio-feedback, geluid, chakra's, chanting en tantra.

  Lees meer

  € 9,99

 4. De geheimen van meditatie

  De geheimen van meditatie

  davidji - Paperback
  davidji analyseert in dit boek meditatie aan de hand van ademhaling, mindfulness, geluid, chakra's, chanting en tantra.Op toegankelijke wijze toont hij aan hoe meditatie geïntegreerd kan worden in het dagelijks leven, zodat je leert steeds terug te...

  Lees meer

  € 20,99

 5. De kleren van de yogi

  De kleren van de yogi

  Wim van der Zwan - E-Book
  `De kleren van de yogi is een inspirerende bundel verhalen rondom het thema stilte. Het titelverhaal is van Indiase herkomst en gaat over een arme yogi die de hele dag in stilte mediteert. Hij bezit niet meer...

  Lees meer

  € 4,99

 6. -

  De Profeet

  Khalil Gibran - Hardback
  De profeet van Kahlil Gibran is een prachtige klassieke tekst die nog altijd gebruikt wordt bij belangrijke momenten in het leven, zoals geboorte, huwelijk en dood.

  Lees meer

  € 10,99

 7. Gesprekken met Jeshua

  Gesprekken met Jeshua

  Pamela Kribbe - Paperback
  Gesprekken met Jeshua is een reeks gechannelde teksten over innerlijke groei en bewustwording. De boodschappen van Jeshua geven inzicht in onze geschiedenis en bestem¬ming als ziel en gaan over alledaagse thema's als relaties, gezondheid en werk.

  Lees meer

  € 17,99

 8. Gesprekken met Jeshua

  Gesprekken met Jeshua

  Pamela Kribbe - E-Book
  Gesprekken met Jeshua is een reeks gechannelde teksten over innerlijke groei en bewustwording. De boodschappen van Jeshua geven inzicht in onze geschiedenis en bestemming als ziel en gaan over alledaagse themas als relaties, gezondheid en werk.

  Lees meer

  € 8,99

 9. Het mysterie van je geboortedag

  Het mysterie van je geboortedag

  Gary Goldschneider & Joost Elffers - Paperback
  Het mysterie van je geboortedag is een gebruiksvriendelijke gids met karakterbeschrijvingen voor elke dag van het jaar. Deze analyses zijn gebaseerd op een door Gary Goldschneider ontwikkeld systeem, `personologie' genaamd, dat stoelt op een combinatie van psychologie,...

  Lees meer

  € 27,99

 10. -

  Het subtiele lichaam

  Cyndi Dale - Paperback
  Het subtiele lichaam van Cyndi Dale is de eerste volledige, compleet geïllustreerde encyclopedie van de menselijke energetische anatomie.

  Lees meer

  € 36,99

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Van hoog naar laag sorteren