Hollandia

Alles voor de watersporter

Heruitgave van De laatste graanrace

De laatste graanrace

'De laatste graanrace' is vanaf nu overal verkrijgbaar! Met deze heruitgave kunnen lezers kennismaken met een van ’s werelds mooiste klassieke zeeverhalen.

Lees meer...

Vaarwijzer Het Kanaal is vernieuwd

Vaarwijzer Het Kanaal

Het heeft even geduurd, maar de vernieuwde Vaarwijzer Het Kanaal van Clemens Kok is vanaf nu overal verkrijgbaar. Een musthave voor iedereen die richting dit vaargebied wil gaan! 

Lees meer...

Koning neemt eerste exemplaar van 'De redder in nood' in ontvangst

De redder in noodLees alles over de 100-jarige Reddingsbrigade Nederland! Met de vele bijzondere en interessante verhalen in dit jubileumboek ontdek je hoe de Reddingsbrigade is ontstaan en hoe zij al 100 jaar belangrijk is voor Nederland.            

Lees meer...

Joshua van Eijndhoven in het nieuws

Op reis met de Hope

Een emotioneel weerzien dinsdagmorgen tijdens zeilfestijn HISWA te water in Amsterdam. Na 6 jaar rond de wereld te hebben gezeild kwam wereldzeiler Joshua van Eijndhoven gisteren officieel terug, waar familie en vrienden hem opwachten.

Lees meer...

Op reis met de Hope

Op reis met de Hope

Op dinsdag 29 augustusverschijnt Op reis met de Hope van Joshua van Eijndhoven. De verschijning van het boek valt samen met de komst van Hope die Joshua en Katia weer thuis in Nederland brengt: terug na een wereldomzeiling van zes jaar. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips