Hollandia

Alles voor de watersporter

Zet de zeilen met vernieuwde Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Leidraad voor kajuitjachtzeilersVoor iedereen die van plan is om van de vakantie zijn diploma jachtzeilen te halen, goed nieuws! Leidraad voor kajuitjachtzeilers is zojuist van een update én nieuwe layout voorzien. 

Lees meer...

Nieuwe editie van Het kleine weerboek

Het weer in kaart

Als je naar de lucht kijkt, zie je allerlei aanwijzingen van het soort weer dat eraan komt. In de vernieuwde ediitie van Het kleine weerboek legt auteur Alan Watts uit hoe je zelf het weer kunt voorspellen! 

Lees meer...

Geheel herziene editie van Zwaar weer zeilen

Zwaar weer zeilen

Goed nieuws! Vanaf vandaag is de geheel herziene editie van Zwaar weer zeilen overal verkrijgbaar! 'Wie maar één boek meeneemt naar zee, moet vooral dit boek meenemen.' - Pete Goss

Lees meer...

René Vleut over zijn favoriete vaargebied

Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

René Vleut zeilde jarenlang in de Scandinavische wateren, tussen de Noorse fjoder, de Deense eilanden, de Noord-Duitse kust en de Zweedse schering. 'Je raakt hier nooit uitgekeken.' 

Lees meer...

Zojuist verschenen: 4de druk Vier zomers zeilen

Vier zomers zeilen

In de jaren negentig ging Henk Bezemer per zeilboot op pad voor bijzondere expedities. Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips