Hollandia

Alles voor de watersporter

Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Er is weer een volledig geactualiseerde Leidraad voor kajuitjachtzeilers verschenen! Dit is het vervolg op Het Zeilboek en behandelt de onderwerpen die horen bij het manoeuvreren en navigeren met een kajuitzeiljacht.  

Lees meer...

Geheel herziene editie van Zwaar weer zeilen

Zwaar weer zeilen

Goed nieuws! Vanaf vandaag is de geheel herziene editie van Zwaar weer zeilen overal verkrijgbaar! 'Wie maar één boek meeneemt naar zee, moet vooral dit boek meenemen.' - Pete Goss

Lees meer...

René Vleut over zijn favoriete vaargebied

Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

René Vleut zeilde jarenlang in de Scandinavische wateren, tussen de Noorse fjoder, de Deense eilanden, de Noord-Duitse kust en de Zweedse schering. 'Je raakt hier nooit uitgekeken.' 

Lees meer...

Zojuist verschenen: 4de druk Vier zomers zeilen

Vier zomers zeilen

In de jaren negentig ging Henk Bezemer per zeilboot op pad voor bijzondere expedities. Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek.

Lees meer...

Wilbert van Haneghem geeft een lezing in Boekhandel Daan Nijman

Schipbreuk in het paradijs

De naam Wilbert van Haneghem doet bij velen waarschijnliljk wel een belletje rinkelen. De auteur van Schipbreuk in het paradijs geeft aankomende zaterdag 13 mei een lezing over zijn boek!

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips