Hollandia

Alles voor de watersporter

Koning neemt eerste exemplaar van 'De redder in nood' in ontvangst

De redder in noodLees alles over de 100-jarige Reddingsbrigade Nederland! Met de vele bijzondere en interessante verhalen in dit jubileumboek ontdek je hoe de Reddingsbrigade is ontstaan en hoe zij al 100 jaar belangrijk is voor Nederland.            

Lees meer...

Joshua van Eijndhoven in het nieuws

Op reis met de Hope

Een emotioneel weerzien dinsdagmorgen tijdens zeilfestijn HISWA te water in Amsterdam. Na 6 jaar rond de wereld te hebben gezeild kwam wereldzeiler Joshua van Eijndhoven gisteren officieel terug, waar familie en vrienden hem opwachten.

Lees meer...

Op reis met de Hope

Op reis met de Hope

Op dinsdag 29 augustusverschijnt Op reis met de Hope van Joshua van Eijndhoven. De verschijning van het boek valt samen met de komst van Hope die Joshua en Katia weer thuis in Nederland brengt: terug na een wereldomzeiling van zes jaar. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan. 

Lees meer...

Zet de zeilen met vernieuwde Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Leidraad voor kajuitjachtzeilersVoor iedereen die van plan is om van de vakantie zijn diploma Jachtzeilen te halen, goed nieuws! Leidraad voor kajuitjachtzeilers is zojuist van een update én nieuwe layout voorzien. 

Lees meer...

Nieuwe editie van Het kleine weerboek

Het weer in kaart

Als je naar de lucht kijkt, zie je allerlei aanwijzingen van het soort weer dat eraan komt. In de vernieuwde ediitie van Het kleine weerboek legt auteur Alan Watts uit hoe je zelf het weer kunt voorspellen! 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips