Hollandia

Alles voor de watersporter

Vaarroutes Amsterdam is vanaf nu overal verkrijgbaar!

Vaarroutes AmsterdamAmsterdam is een stad met heel veel water binnen zijn grenzen. De stad telt maar liefst 165 grachten met een totale lengte van zo’n 100 kilometer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de waterwegen van Amsterdam een enorme aantrekkingskracht hebben op motorboot-en sloepvaarders. 

Lees meer...

Het programma voor het Zeiltheater is bekend!

 Programma Zeiltheather is bekend! Zeilen presenteert dit jaar in samenwerking met HISWA, RAI, de Toerzeilers en  Hollandia het Zeiltheater: kom luisteren naar rasvertellers die do's, don'ts, tips én  avonturen met je delen!

Lees meer...

De wonderbaarlijke laatste reis van Donald Crowhurst

De wonderbaarlijke laatste reis van Donald CrowhurstEen intrigerend en waargebeurd verhaal over Donald Crowhurst, die in 1968 besloot mee te doen aan de allereerste solozeilrace rond de wereld. Afgaand op zijn enthousiaste radioberichten dacht iedereen in Engeland dat hij zou winnen, maar het liep echter anders. 

Lees meer...

Het kleine Zeilboek is vernieuwd

Het kleine Zeilboek

Het kleine Zeilboek is hét cursusboek dat door zowel zeilscholen als beginnende zeilers wordt gebruikt als basis voor instructies. Het boek is nu opnieuw uitgebracht en biedt een goede basis voor een nieuwe generatie zeiltalenten in wording. 

Lees meer...

De beste watersportboeken van 2016

Lees jij ook graag een boek aan boord? Of natuurlijk gewoon thuis, op de bank, maar toch het liefst met de zee in je gedachten? Bij gebrek aan inspiratie helpen wij je graag op weg. Wij hebben onze zes favoriete watersportboeken van 2016 op een rijtje gezet.

Lees meer...
Nieuwsarchief