Hollandia

Alles voor de watersporter

Het kleine Zeilboek is vernieuwd

Het kleine Zeilboek

Het kleine Zeilboek is hét cursusboek dat door zowel zeilscholen als beginnende zeilers wordt gebruikt als basis voor instructies. Het boek is nu opnieuw uitgebracht en biedt een goede basis voor een nieuwe generatie zeiltalenten in wording. 

Lees meer...

De beste watersportboeken van 2016

Lees jij ook graag een boek aan boord? Of natuurlijk gewoon thuis, op de bank, maar toch het liefst met de zee in je gedachten? Bij gebrek aan inspiratie helpen wij je graag op weg. Wij hebben onze zes favoriete watersportboeken van 2016 op een rijtje gezet.

Lees meer...

Vier watersportboeken om alvast naar uit te kijken

Het einde van het jaar is in zicht, en daarmee een nieuw seizoen vol nieuwe watersportboeken. Dit zijn de boeken waar we de komende maanden naar uitkijken.

Lees meer...

Schipbreuk in het paradijs bij De Re√ľnie!

Aanstaande zondag (11 december) staat auteur Wilbert van Haneghem centraal tijdens een uitzending van het KRO/NCRV programma De Reünie.  De schipbreuk die van Haneghem in 2014 leed, en waar hij onlangs zijn debuut Schipbreuk in het paradijs over schreef, zal uitgebreid aan bod komen.

Lees meer...

Zojuist verschenen: 2e druk Handboek Splitsen van moderne lijnen

-Ondertussen is de tweede druk verschenen van het Handboek splitsen van moderne lijnen. Dit handige boek van Jan-Willem Polman heeft in korte tijd de status van standaardwerk weten te veroveren. Daarom, in het kader van 'Hoe zat het ook al weer?', gelijk een mooie opfrisser op splitsgebied: een oogsplits in een driestrengslijn. 

Lees meer...
Nieuwsarchief