Hollandia

Alles voor de watersporter

Klein Vaarbewijs I + II van Vaarbewijs Academy

vaarbewijsWil jij ook je Vaarbewijs I + II halen? In dit cursusboek leer je precies wat je nodig hebt voor de examens. Het boek is ook verkrijgbaar met een voucher voor een online examentraining.

Lees meer...

Kanoparadijs Nederland

KanoparadijsActief, geruisloos en milieuvriendelijk: met de kano de mooiste en stilste plekjes van het waterrijke Nederland opzoeken is weer hot. De 43 tochten in deze routegids zijn nu ook digitaal te downloaden.

Lees meer...

Verschenen ANWB Klein Vaarbewijs I + II

De nieuwe editie van het ANWB cursusboek Klein Vaarbewijs I + II is verschenen bij Hollandia. Met dit boek in de hand kan iedere watersporter zich optimaal voorbereiden op het nieuwe vaarseizoen mét vaarbewijs op zak.

Lees meer...

De beste Hollandia sprekers bij uw vereniging of boekhandel

De start van het nieuwe vaarseizoen lijkt misschien nog ver weg, maar deze tijd is bij uitstek geschikt om u vast voor te bereiden of te laten inspireren. Uitgeverij Hollandia kent u natuurlijk van de vele praktische en theoretische watersportboeken, en van de mooie reisverhalen. Stuk voor stuk zijn al onze auteurs experts op hun gebied en zij willen graag hun kennis overbrengen.

Lees meer...

Een meisje, een droom

laura dekker

Een meisje, een droom van Laura Dekker is uitgekomen in een nieuwe, herziene editie. Haar verhaal blijft tot de verbeelding spreken - nu bijna 10 jaar geleden. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips