Hollandia

Alles voor de watersporter

Verschenen ANWB Klein Vaarbewijs I + II

De nieuwe editie van het ANWB cursusboek Klein Vaarbewijs I + II is verschenen bij Hollandia. Met dit boek in de hand kan iedere watersporter zich optimaal voorbereiden op het nieuwe vaarseizoen mét vaarbewijs op zak.

Lees meer...

De beste Hollandia sprekers bij uw vereniging of boekhandel

De start van het nieuwe vaarseizoen lijkt misschien nog ver weg, maar deze tijd is bij uitstek geschikt om u vast voor te bereiden of te laten inspireren. Uitgeverij Hollandia kent u natuurlijk van de vele praktische en theoretische watersportboeken, en van de mooie reisverhalen. Stuk voor stuk zijn al onze auteurs experts op hun gebied en zij willen graag hun kennis overbrengen.

Lees meer...

Een meisje, een droom

laura dekker

Een meisje, een droom van Laura Dekker is uitgekomen in een nieuwe, herziene editie. Haar verhaal blijft tot de verbeelding spreken - nu bijna 10 jaar geleden. 

Lees meer...

Ontdek 100 maritieme uitvindingen

100 maritieme uitvindingenReis terug in de tijd met het nieuwe boek 100 maritieme uitvindingen. Van de uitvinding van de boot, tot de computer, tot aan de pizza... De vindingrijkheid van zeevaarders is onuitputtelijk. 

Lees meer...

Hollandia-auteurs op Hiswa te water

hiswa kleinKomende week gaat de HISWA te water weer van start. De 36ste editie alweer.

 Er zijn ruim 300 boten te zien in de Batavia Haven in Lelystad. Maar daarnaast is er ook enorm veel te doen, ervaren, proeven en luisteren. Voor dat laatste kun je elke dag terecht in het ‘Theater aan het Water’. Om 14.30 uur beklimt een Hollandia auteur het podium om het verhaal te doen bij zijn of haar boek.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips