Hollandia

Alles voor de watersporter

Nieuw deel in de Vaarwijzer-serie

De Vaarwijzer-serie is niet alleen flink ververst de laatste tijd, er is ook weer een nieuw deel aan toegevoegd: de Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren door Frank Koorneef. Nadat hij al de Nederlandse en Belgische binnenwateren voor zijn rekening had genomen, kunnen we aan de hand van Koorneef nu nog verder afzakken naar het zuiden.

Lees meer...

Samen de boot in

Gooi de trossen los en ga mee op ontdekkingsreis!

Vind je het leuk om met je (groot)ouders mee te gaan varen, maar verveel je best snel aan boord? Nu hoeft dat niet meer. Maak kennis met Moos Matroos en ontdek samen met haar wat er allemaal te beleven en te zien valt aan boord van een boot en op het water.

Lees meer...

'De wind liet ons de wereld zien' weer verkrijgbaar

Daar is 'ie weer: De wind liet ons de wereld zien van Ada Kerkstra en Akko Kalma! Het boek was een tijdje niet meer verkrijgbaar, maar zojuist is er weer een nieuwe druk verschenen. Lees alles over de avonturen van deze wereldzeilers in hun houten zeiljacht White Haze.

Lees meer...

Klusklassieker in een nieuw jasje

Heb je nog een paar achterstallige klussen aan je boot, dan hebben we goed nieuws: Klussen aan je boot van Pat Manley is weer in een frisse, nieuwe editie verschenen. Met dit handige werkboek voor bootonderhoud word jij ook een kluskampioen aan boord!

Lees meer...

Nieuwe editie 'Vaarwijzer Het Deltagebied' verschenen

Na de Vaarwijzers De Engelse oostkust en Het Kanaal is nu ook Het Deltagebied van Olav Cox in een verse, herziene editie verschenen. Dus zet koers naar de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren met deze fraaie Vaarwijzer op de kaartentafel.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips