Hollandia

Alles voor de watersporter

Zeilen Magazine wordt onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep

Omslag ZeilenGottmer Uitgevers Groep heeft Zeilen Magazine overgenomen van New Skool Media. Wij zijn zeer enthousiast om Zeilen te mogen verwelkomen. 

Lees meer...

Veilig het water op met de KNRM

In veilige havenIn veilige haven geeft een compleet beeld van wat je bij het aanlopen van een haven allemaal kunt verwachten en hoe je daarmee om moet gaan. 

Lees meer...

‘Genieten is lastig in onze maatschappij’ - NRC interview met Joshua van Eijndhoven

op reis met de hopeJoshua van Eijndhoven voer zes jaar lang met zijn zeilboot de wereld rond en leefde in bijna veertig landen. Over zijn avonturen schreef hij het bij Hollandia uitgegeven boek Op reis met de Hope. In het NRC Handelsblad praat hij over zijn reis en het wennen in Nederland.

Lees meer...

Nieuwe uitgave Vaarwijzer De Engelse Oostkust

Vaarwijzer De Engelse OoskustDe vernieuwde Vaarwijzer De Engelse Oostkust ligt nu in de winkels. De Vaarwijzer beschrijft de Engelse oostkust in de breedste zin van het woord: van North Foreland tot Berwick-upon-Tweed.

Lees meer...

Watersportfonds De Alk & Heijnen naar Hollandia

Hollandia logoMet trots presenteert Hollandia een flinke uitbreiding van haar fonds. Sinds 1 januari 2018 wordt het watersportfonds van uitgeverij De Alk & Heijnen voortgezet onder de vlag van Hollandia. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips