Hollandia

Alles voor de watersporter

GPS routes '35 toertochten voor motorboot en sloep'

Op deze pagina zijn de routes uit de gids 35 Toertochten voor motorboot en sloep te downloaden. Hieronder staan ze verdeeld in Noord, Midden en Zuid, en op volgorde genummerd zoals in het boek. Onderaan de pagina staat de handleiding om de routes te  downloaden naar je computer, navigatie app of kaartplotter.

Lees meer...

Overal horizon

Kanoparadijs

Hier hebben we reikhalzend naar uitgekeken! Deze week verscheen het reisverhaal Overal horizon van Femke Lobach. Overal horizon is een boek met veel verhalen. Uiteraard is het een reisverhaal over een prachtige zeilreis langs de mooiste plekken op deze aarde op het legendarische schip Kings' Legend. Maar daarnaast, of misschien wel vooral, is het een verhaal over hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met tegenslagen en moeilijkheden die op je pad komen zoals rouw en verlies en hoe hoog je de lat voor jezelf legt. En wat er gebeurt als je uit de waan van de dag stapt en leeft in het moment.
Lees meer...

Nieuwe editie Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Kanoparadijs

De nieuwe editie van het populaire naslagwerk voor alle kajuitjachtzeilers, Leidraad voor kajuitjachtzeilers, is uit. 400 pagina’s over specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het zeilen met kajuitjachten op groot water. Met veel nuttige illustraties. Dit boek behandelt tevens de stof voor het CWO-examen Kustnavigatie. De elektronische navigatiemiddelen komen ook aan de orde, waaronder GPS, elektronisch plotters en radar.
Lees meer...

Klein Vaarbewijs I + II van Vaarbewijs Academy

vaarbewijsWil jij ook je Vaarbewijs I + II halen? In dit cursusboek leer je precies wat je nodig hebt voor de examens. Het boek is ook verkrijgbaar met een voucher voor een online examentraining.

Lees meer...

Kanoparadijs Nederland

KanoparadijsActief, geruisloos en milieuvriendelijk: met de kano de mooiste en stilste plekjes van het waterrijke Nederland opzoeken is weer hot. De 43 tochten in deze routegids zijn nu ook digitaal te downloaden.

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips