Hollandia

Alles voor de watersporter

Een meisje, een droom

laura dekker

Een meisje, een droom van Laura Dekker is uitgekomen in een nieuwe, herziene editie. Haar verhaal blijft tot de verbeelding spreken - nu bijna 10 jaar geleden. 

Lees meer...

Ontdek 100 maritieme uitvindingen

100 maritieme uitvindingenReis terug in de tijd met het nieuwe boek 100 maritieme uitvindingen. Van de uitvinding van de boot, tot de computer, tot aan de pizza... De vindingrijkheid van zeevaarders is onuitputtelijk. 

Lees meer...

Hollandia-auteurs op Hiswa te water

hiswa kleinKomende week gaat de HISWA te water weer van start. De 36ste editie alweer.

 Er zijn ruim 300 boten te zien in de Batavia Haven in Lelystad. Maar daarnaast is er ook enorm veel te doen, ervaren, proeven en luisteren. Voor dat laatste kun je elke dag terecht in het ‘Theater aan het Water’. Om 14.30 uur beklimt een Hollandia auteur het podium om het verhaal te doen bij zijn of haar boek.

Lees meer...

Erratum voor Kustnavigatie 12e druk

KustnavigatieEr is een erratum voor de 12e druk van Kustnavigatie verschenen. In dit document vind je alle errata en aanpassingen voor het gebruik van de twaalfde, herziene druk (2019, ISBN 9789064106583).

Lees meer...

ANWB watersportboeken naar Hollandia

Vanaf 1 juli gaat een nieuwe samenwerking van start tussen de ANWB en Uitgeverij Hollandia. Vanaf die datum zullen alle bestaande ANWB cursusboeken voor het vaarbewijs en marifonie onder de vlag van Hollandia verschijnen. 

Lees meer...
Nieuwsarchief

Leuke tips