Passie voor presteren

13 dec. 2017 10:49:21

Passie voor presteren

Vandaag is Passie voor presteren van Hein Dijksterhuis verschenen! Een bijzonder boek waar zeilers veel van kunnen opsteken. Maar het is ook absoluut interessant voor mensen uit het bedrijfsleven. 

Lees meer...

De laatste graanrace

Met de verschijning van De laatste graanrace van Eric Newby is dit een mooi moment om alle Hollandia Reisverhalen eens op een rijtje te zetten! 

Lees meer...

Vaarwijzer Het Kanaal is vernieuwd

2 nov. 2017 11:19:44

Vaarwijzer Het Kanaal

De vernieuwde Vaarwijzer Het Kanaal van Clemens Kok is vanaf nu overal verkrijgbaar. Een musthave voor iedereen die richting dit vaargebied wil gaan.

Lees meer...

De redder in noodLees alles over de 100-jarige Reddingsbrigade Nederland! Met de vele bijzondere en interessante verhalen in dit jubileumboek ontdek je hoe de Reddingsbrigade is ontstaan en hoe zij al 100 jaar belangrijk is voor Nederland.            

Lees meer...

Joshua van Eijndhoven in het nieuws

30 aug. 2017 14:42:22

Op reis met de Hope

Een emotioneel weerzien dinsdagmorgen tijdens zeilfestijn HISWA te water in Amsterdam. Na 6 jaar rond de wereld te hebben gezeild kwam wereldzeiler Joshua van Eijndhoven gisteren officieel terug, waar familie en vrienden hem opwachten.

Lees meer...

Op reis met de Hope

8 aug. 2017 10:28:23

Op reis met de Hope

Op dinsdag 29 augustusverschijnt Op reis met de Hope van Joshua van Eijndhoven. De verschijning van het boek valt samen met de komst van Hope die Joshua en Katia weer thuis in Nederland brengt: terug na een wereldomzeiling van zes jaar. Op reis met de Hope is een verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan. 

Lees meer...

Leidraad voor kajuitjachtzeilersVoor iedereen die van plan is om van de vakantie zijn diploma Jachtzeilen te halen, goed nieuws! Leidraad voor kajuitjachtzeilers is zojuist van een update én nieuwe layout voorzien. 

Lees meer...

Het weer in kaart

Als je naar de lucht kijkt, zie je allerlei aanwijzingen van het soort weer dat eraan komt. In de vernieuwde ediitie van Het kleine weerboek legt auteur Alan Watts uit hoe je zelf het weer kunt voorspellen! 

Lees meer...

Zwaar weer zeilen

Goed nieuws! Vanaf vandaag is de geheel herziene editie van Zwaar weer zeilen overal verkrijgbaar! 'Wie maar één boek meeneemt naar zee, moet vooral dit boek meenemen.' - Pete Goss

Lees meer...

Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee

René Vleut zeilde jarenlang in de Scandinavische wateren, tussen de Noorse fjoder, de Deense eilanden, de Noord-Duitse kust en de Zweedse schering. 'Je raakt hier nooit uitgekeken.' 

Lees meer...