Omslag ZeilenGottmer Uitgevers Groep heeft Zeilen Magazine overgenomen van New Skool Media. Wij zijn zeer enthousiast om Zeilen te mogen verwelkomen. 

Lees meer...

Veilig het water op met de KNRM

27 feb. 2018 15:35:34

In veilige havenIn veilige haven geeft een compleet beeld van wat je bij het aanlopen van een haven allemaal kunt verwachten en hoe je daarmee om moet gaan. 

Lees meer...

op reis met de hopeJoshua van Eijndhoven voer zes jaar lang met zijn zeilboot de wereld rond en leefde in bijna veertig landen. Over zijn avonturen schreef hij het bij Hollandia uitgegeven boek Op reis met de Hope. In het NRC Handelsblad praat hij over zijn reis en het wennen in Nederland.

Lees meer...

Vaarwijzer De Engelse OoskustDe vernieuwde Vaarwijzer De Engelse Oostkust ligt nu in de winkels. De Vaarwijzer beschrijft de Engelse oostkust in de breedste zin van het woord: van North Foreland tot Berwick-upon-Tweed.

Lees meer...

Hollandia logoMet trots presenteert Hollandia een flinke uitbreiding van haar fonds. Sinds 1 januari 2018 wordt het watersportfonds van uitgeverij De Alk & Heijnen voortgezet onder de vlag van Hollandia. 

Lees meer...

Passie voor presteren

13 dec. 2017 10:49:21

Passie voor presteren

Vandaag is Passie voor presteren van Hein Dijksterhuis verschenen! Een bijzonder boek waar zeilers veel van kunnen opsteken. Maar het is ook absoluut interessant voor mensen uit het bedrijfsleven. 

Lees meer...

De laatste graanrace

Met de verschijning van De laatste graanrace van Eric Newby is dit een mooi moment om alle Hollandia Reisverhalen eens op een rijtje te zetten! 

Lees meer...

Vaarwijzer Het Kanaal is vernieuwd

2 nov. 2017 11:19:44

Vaarwijzer Het Kanaal

De vernieuwde Vaarwijzer Het Kanaal van Clemens Kok is vanaf nu overal verkrijgbaar. Een musthave voor iedereen die richting dit vaargebied wil gaan.

Lees meer...

De redder in noodLees alles over de 100-jarige Reddingsbrigade Nederland! Met de vele bijzondere en interessante verhalen in dit jubileumboek ontdek je hoe de Reddingsbrigade is ontstaan en hoe zij al 100 jaar belangrijk is voor Nederland.            

Lees meer...

Joshua van Eijndhoven in het nieuws

30 aug. 2017 14:42:22

Op reis met de Hope

Een emotioneel weerzien dinsdagmorgen tijdens zeilfestijn HISWA te water in Amsterdam. Na 6 jaar rond de wereld te hebben gezeild kwam wereldzeiler Joshua van Eijndhoven gisteren officieel terug, waar familie en vrienden hem opwachten.

Lees meer...