Nieuw deel in de Vaarwijzer-serie

4 okt. 2018 16:48:38

De Vaarwijzer-serie is niet alleen flink ververst de laatste tijd, er is ook weer een nieuw deel aan toegevoegd: de Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren door Frank Koorneef. Nadat hij al de Nederlandse en Belgische binnenwateren voor zijn rekening had genomen, kunnen we aan de hand van Koorneef nu nog verder afzakken naar het zuiden.

Lees meer...

Samen de boot in

21 jun. 2018 16:01:32

Gooi de trossen los en ga mee op ontdekkingsreis!

Vind je het leuk om met je (groot)ouders mee te gaan varen, maar verveel je best snel aan boord? Nu hoeft dat niet meer. Maak kennis met Moos Matroos en ontdek samen met haar wat er allemaal te beleven en te zien valt aan boord van een boot en op het water.

Lees meer...

Daar is 'ie weer: De wind liet ons de wereld zien van Ada Kerkstra en Akko Kalma! Het boek was een tijdje niet meer verkrijgbaar, maar zojuist is er weer een nieuwe druk verschenen. Lees alles over de avonturen van deze wereldzeilers in hun houten zeiljacht White Haze.

Lees meer...

Klusklassieker in een nieuw jasje

27 mei 2018 21:20:19

Heb je nog een paar achterstallige klussen aan je boot, dan hebben we goed nieuws: Klussen aan je boot van Pat Manley is weer in een frisse, nieuwe editie verschenen. Met dit handige werkboek voor bootonderhoud word jij ook een kluskampioen aan boord!

Lees meer...

Na de Vaarwijzers De Engelse oostkust en Het Kanaal is nu ook Het Deltagebied van Olav Cox in een verse, herziene editie verschenen. Dus zet koers naar de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren met deze fraaie Vaarwijzer op de kaartentafel.

Lees meer...

De Duitse vertaling van Winnen is geen geluk van Fred Imhoff is zojuist verschenen. Na de Engelse vertaling kunnen Duitse wedstrijdzeilers nu ook profiteren van de gouden tips van Fred Imhoff.

Lees meer...

laserzeilenTwee mooie nieuwe boeken van Hollandia liggen vanaf nu in de winkels: Zeilen op getijdenwater van Wilfried Krusekopf en Laser zeilen van Tim Davison.

Lees meer...

Omslag ZeilenGottmer Uitgevers Groep heeft Zeilen Magazine overgenomen van New Skool Media. Wij zijn zeer enthousiast om Zeilen te mogen verwelkomen. 

Lees meer...

Veilig het water op met de KNRM

27 feb. 2018 15:35:34

In veilige havenIn veilige haven geeft een compleet beeld van wat je bij het aanlopen van een haven allemaal kunt verwachten en hoe je daarmee om moet gaan. 

Lees meer...

op reis met de hopeJoshua van Eijndhoven voer zes jaar lang met zijn zeilboot de wereld rond en leefde in bijna veertig landen. Over zijn avonturen schreef hij het bij Hollandia uitgegeven boek Op reis met de Hope. In het NRC Handelsblad praat hij over zijn reis en het wennen in Nederland.

Lees meer...