De winter door zeilen met Hollandia

9 dec. 2013 14:12:30

Zeil de winter door met de prachtige boeken van Hollandia.

 

Winterberging van zeiljachten

 

Zeilboten hebben onderhoud nodig, en ook in de winter kan er een hoop worden gedaan. Hoe je na de winter weer fris en veilig aan het nieuwe vaarseizoen kunt beginnen staat beschreven in het zojuist verschenen boek Winterberging van zeiljachten van Michael Naujok.

 

In dit bijzonder praktische boek - boordevol tips en trucs - wordt stap voor stap beschreven hoe je een zeiljacht uit het water haalt en wat daar allemaal bij komt kijken. Alle relevante informatie om een jacht met uitrusting tijdens de wintermaanden te onderhouden en in het voorjaar weer vaarklaar te water te laten, kun je erin vinden. Het boek is bestemd voor zowel nieuwe als ervaren jachteigenaren, maar omdat alle technische onderwerpen uitvoerig worden behandeld, zullen zeker ook motorbootvaarders er hun voordeel mee kunnen doen.

 

 

Michael Naujok, Winterberging van zeiljachten - Handige doe-het-zelfgids voor het winterseizoen, ISBN 9789064105784, € 19,95 | meer informatie en bestellen

Makkelijk de wereld rond zeilen

 

Drie jaar lang voeren Ben en Annemiek rond de wereld op hun 'Blauwe Pinquin'. Geen luxe jacht of verspillende uitrusting; Ben laat in dit pakkende reisverhaal juist zien dat het heel simpel kan zijn om de wereld rond te zeilen. Hoe ziet het leven aan boord eruit, wat voor problemen kom je tegen en hoe kun je duurzaam rond de wereld zeilen? Ben Rutte publiceerde tijdens zijn reis al regelmatig over dit avontuur in het blad Zeilen magazine. Op de 'HISWA te water' trok zijn Blauwe Pinquin dan ook veel bekijks. Ben Rutte schrijft regelmatig voor watersportbladen en andere media.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.blauwepinquin.nl/

 

Ben Rutte, Dat nemen ze je nooit meer af, ISBN 9789064105760, € 14,95 | Meer informatie en bestellen

Ben Rutte, Dat nemen ze je nooit meer af, ISBN 9789064105777, nu 8,99 | Meer informatie en bestellen