Hiswa te water

 

De Hiswa te water wordt in Amsterdam Noord op het voormalige NDSM terrein gehouden. Het is de grootste in-water-boatshow van Europa met 300 afgemeerde schepen en heel veel stands en de nodige primeurs.

 

Hollandia auteurs kom je op de HISWA te WATER verschillende plekken tegen:


* Jan-Willem Polman - de Lijnenspecialist - vind je op het kadeterrein op stand K114. Dagelijks worden op het demoplein om 12:00 uur en 15:30 uur 2 mini-splits-workshop gegeven. Hier leer je (heel ongedwongen) hoe je zelf een splits kunt maken in een moderne lijn. Meer informatie hierover vind je op de site van de lijnenspecialist

 

* Henk Huizinga van Nimos Meteotraining geeft een lezing over zijn boek Weer in kaart. Zaterdag 3 september staat hij om 13.00 uur in het drijvende Motorboot Theater (bij Stand D28). Henk Huizinga kan als geen ander de comlexe materie van weersvoorspellingen in begrijpelijke taal uitleggen. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen en verkoopt en signeert Henk zijn boeken.     

 

* Vivian Oskam geeft ook haar lezing in het Motorboot Theater. En wel op zondag 4 september om 13.00 uur. Zij vertelt aan de hand van beeld en geluid de spannende tocht die zij maakte met hun zeiljacht Duende zoals zij dat beschreven heet in Blijven drijven.

 

* Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september geeft Vivian Oskam (Blijven drijven) samen met Ben Rutte (Dat nemen ze je nooit meer af) elke dag vanaf 14.00 uur op de stand van Zeilen persoonlijke adviezen aan (aspirant) vertrekkers of mensen die zich voorbereiden op een lange (zeil)tocht. Maar natuurlijk is iedereen die nieuwsgierig is naar hun verhalen ook van harte welkom.    

 

Meer informatie over de lezingen in het drijvende Motorboot Theater kun je lezen op de site van Motorboot.