Nederland is een uniek peddelaarsparadijs, met zijn veenweidegebieden, stromende riviertjes, stille geulen, plassen en petgaten, maar ook sfeervolle grachten in oude binnensteden. Vanaf het water ziet ons land er verrassend anders uit.

 

Kanoparadijs Nederland is de ultieme wegwijzer voor zowel doorgewinterde kanovaarders en suppers als beginners. De routegids bundelt de 43 mooiste tochten in Nederland, ingedeeld per provincie. In deze nieuwe editie zijn de gps-routes voor onderweg ook te downloaden voor je outdoor-gps of navigatie-app op je smartphone. Daardoor kan dit prachtig vormgeven boek vol inspirerende foto’s, achtergrondverhalen en informatie voortaan veilig thuis blijven als je het water op gaat.

 

De auteurs zijn kanovaarders bij uitstek en hebben hun jarenlange ervaring in dit boek gebundeld. Jolanda Linschooten (1966) is freelance auteur en fotografe en publiceerde onder meer in National Geographic. Frank van Zwol (1963) is wildernisgids en auteur met ruim dertig jaar kano-ervaring op poldersloten, bulderende bergbeken en wildernisrivieren.

 

Ben jij benieuwd naar de prachtige tochten door Nederland? Klik op de cover!

Kanoparadijs