Met een motorboop of sloep door Nederland en België varen is een mooie en uiterst ontspannen manier om kennis te maken met nieuwe gebieden, dorpen en steden. Maar ook om je eigen regio vanaf het water te (her)ontdekken!


Deze dagtocht uit 25 toertochten voor motorboot en sloep leidt je door de mooiste wateren van de randstad. Zo vaar je van Rotterdam via Delft, Leiden, Haarlem, Amsterdam, Aalsmeer, Braassemermeer, Alphen aan de Rijn en Gouda weer terug naar Rotterdam. Uiteraard is de route op ieder punt te beginnen.

 

Dankzij slim gekozen 'knooppunten' zijn heel veel routes uit 25 toertochten voor motorboot en sloep te koppelen. Niet alleen kun je hierdoor twee weektochten aan elkaar knopen tot een vaartocht van twee weken, ook kun je alle dag- en weekendtochten vastplakken aan een andere (langere) route. Onderstaande route is te combineren met maar liefst zes andere routes uit het boek.

 

Bekijk hieronder de route van het rondje Randstad en Frank Koorneef's vele tips.

 

 

 

 

 

25 toertochten

Ben je benieuwd naar nog 24 vaarroutes door Nederland en België? Je bestelt 25 toertochten voor motorboot en sloep hier. Bekijk hier nog meer vaarroutes van Frank Koorneef.