Het einde van het jaar is in zicht, en daarmee een nieuw seizoen vol nieuwe watersportboeken. Dit zijn de boeken waar we de komende maanden naar uitkijken. Wil je niet wachten tot volgend jaar? Bekijk dan onze favoriete watersportboeken van 2016.

 

 


Vaarroutes Amsterdam - Frank Koorneef

Frank Koorneef schreef eerder al twee vaarwijzers en vier routeboeken door Nederland en België. Binnenkort is er ook een vierde routeboek, namelijk Vaarroutes AmsterdamDeze handige gids met de mooiste dag- en weeekendtochten door Amsterdam én omstreken is ideaal om Amsterdam op water en land te (her)ontdekken.

 

Vaarroutes Amsterdam verschijnt februari 2017. 

 

 

 

 

 Passie voor presteren - Hein Dijksterhuis

Management-expert en wedstrijdzeiler Hein Dijksterhuis is een graag geziene spreker in het bedrijfsleven, vanwege zijn unieke kennis en ervaringen. In Passie voor presteren leren managers meer over besluitvorming, strategie en innovatie aan de hand van de geheimen en tactieken van topzeilers 

 

Passie voor presteren verschijnt april 2017.

 

 

 Regels wedstrijdzeilen 2017-2020 - Eric Twiname en Byan Willis

Iedere vier jaar worden de regels van het wedstrijdzeilen wereldweid aangepast. Daarmee verschijnt ook een nieuwe editie van Regels wedstrijdzeilen, waarin alle nieuwe voorschriften zijn opgenomen. 

 

Aan de hand van herkenbare wedstrijdsituaties komen zeilers alles over de belangrijkste nieuwe regels te weten. Dit is een onmiskenbaar boek voor iedere zeiler. Beginner of gevorderde, iedereen kan met dit boek uit de voeten.

 

 Regels wedstrijdzeilen 2017-2020 verschijnt februari 2017.

 

 Het regelschrift 2017-2020 - Henk Plaatje

Henk Plaatje legt iedere regel helder uit an de hand van overzichtelijke voorbeeldsituaties. Zo krijg iedere zeiler in tekst en beeld inzicht in de belangrijkste nieuwe wedstrijdregels.

Het regelschrift is gedrukt op watervast papier met een ringband, zodat deze makkelijk te gebruiken is aan boord. 

 

Het regelschrift 2017-2020 verschijnt februari 2017.