Examentraining Klein Vaarbewijs I + II

  • Auteur:Jaap van Goor
  • ISBN:9789064107061
  • Soort:CD-ROM
  • Uitgever:Gottmer Uitgevers Groep b.v.
€ 18,99
  • Examentraining Klein Vaarbewijs I + II
  • Examentraining Klein Vaarbewijs I + II
Met de ANWB Examentraining Vaarbewijs hebt u het ideale leermiddel voor een geslaagd examen. De cd-rom is een onmisbare aanvulling op het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II. Het gebruikersvriendelijke programma zorgt voor een gedegen voorbereiding op het examen.

Installatie op Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10
1. Plaats de cd-rom in de cd-romspeler.
2. Het installatieprogramma start automatisch vanaf de cd-rom. Als het programma niet automatisch start, open dan de Windows verkenner. Ga naar uw computer en zoek de dvd of cd-rom drive. Dubbel klik op de icoon van de cd of dvd-drive. Open de map van de cd en start SETUP.
3. Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma.
4. Na de installatie kunt u het programma starten door te kiezen voor Examentraining Klein Vaarbewijs.

Geen CD-Romdrive?
Gebruik de unieke code in de verpakking om toegang te krijgen tot de downloadversie op de website: anwbkleinvaarbewijs.nl. Geen Windows? Met de unieke code in de verpakking krijgt u toegang tot de online examentraining die op elke pc of tablet werkt. Ook als u een oudere versie van Windows gebruikt. Ondersteuning Voor ondersteuning, extra informatie, updates, vragen en om contact op te nemen gaat u naar de website anwbkleinvaarbewijs.nl Minimale systeemeisen: Windows software en online training voor Mac, iOS, Android en Linux.